REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Sayın forum yöneticileri

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Sayın forum yöneticileri

son zamanlarda saçma iftira yalan yanlış bir sürü kopya paste edilen özellikle bu VATANI CANI GÖNÜLDEN KURTARMAK İÇİN ÇIRPINAN VE DEĞERLİ SİLAH ARKADAŞLARIYLA BİZE BAĞIMSIZLIĞIMIZI SAĞLAYAN KİŞİLERE ALENEN SALDIRI VARDIR ;İFTİRA ÇAMUR AT İZİ KALSIN TARZINDAN BİR SÜRÜ ZIRVALIKLAR AÇILMAYA BAŞLANMIŞTIR BUNLARI YAPANLARDA BELLİ ZİHNİYETE ÇALIŞAN BELLİ KİŞİLERDİR LÜTFEN BU KONDA DUYARLI OLUP DAHA DİKKATLİCE KONTROL ETMENİZİ DİLİYORUM özellikle büyük harflerle yazdım az önce MUSTAFA KEMAL ATATÜRK hakkında çirkin iftiraları okurken sinirlendim tekrar ediyorum bu konulara dikkat edilmesini rica ediyorum saygı ve sevgilerimle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

o yazıyı yazan vatandaş birde örnek vermiş yarun yahyadan daha harun yahayanın kim olduğunuu bilmiyor burada saçma sapan konu açıyor harun yahya denen şahıs sahtekarın önde gidenidir şunanda A9 da bir sürü neolduğu belirsiz kızlarla kakakikiri yapan dini kullanan keçi sakallı kendini yakında mehdi ilan edecek kadar kafayı yemiş bir şahıstır
    Konu harkan tarafından (16-01-2014 Saat 13:05 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Online oldugumuz surece bu konuları hemen siliyoruz merak etmeyin 24 saat site basında olamııyoruz malesef
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkürler sayın Yılmaz!
    Kendini bir ideolojiye kaptırmış arkadaşın saçma sapan görüşlerini buraya taşımasından ben de rahatsız olmuştum.Sanki daha önce bu forumdan süresiz banlanan .....77 nickli arkadaşın yeni bir versiyonu gibiydi.Ben ona sadece "Allah yardımcısı olsun!" diyorum.Sevincim,anında müdahalenizedir.Saygılar..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Serkan abi haklı herzaman online olamıyoruz. Zaten fırsat buldukça telefondanda olsa foruma göz atıyorum Hilmi abi bu konu hakkında pm atmış ama şimdi görebildim maalesef.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hassasiyetiniz için çok teşekkürler aslında bu gibi konulara biz düz üyeler anında tepki koyup yönetime bilgi verirsek dah hızlı müdahale olur ve forum daha kaliteli hale gelir iyi çalışmalar diliyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sıkıntılı oldugunu düşündügünüz mesajları rapor etme butonu var bu şekilde forum yöneticileri daha hızlı ilgili mesajı görebilmektedir.. ayrıca yöneticiler her an forumda aktif olamayabilirler..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bi kaç çümle yazardım ama yetkim yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rselturk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Teşekkürler sayın Yılmaz!
    Kendini bir ideolojiye kaptırmış arkadaşın saçma sapan görüşlerini buraya taşımasından ben de rahatsız olmuştum.Sanki daha önce bu forumdan süresiz banlanan .....77 nickli arkadaşın yeni bir versiyonu gibiydi.Ben ona sadece "Allah yardımcısı olsun!" diyorum.Sevincim,anında müdahalenizedir.Saygılar..
    Yazılarına bakacak olursak o ...._77 kullanıcının ta kendisi heralde. Ama diğer mesajlarına bakacak vaktim yok. Daha sonra bakarım ona dair en ufak izde şutlarım vallah. Gerçi şimdide şutlanması lazım ama neyse.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri