REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: digitürk üzerinden yayın yapan intimacy platformdan ayrılışına üzülüyorum...

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon9 digitürk üzerinden yayın yapan intimacy platformdan ayrılışına üzülüyorum...

arkadaşlar...digitürk şebekesinin üzerinden yayın yapan intimacy şifreli televizyonun platformdan ayrışılına üzülüyorum...vedalaştığımız kanalın yerine başka yayınla anlaşma sağlayıp yetişkin paketine ekleme yapmaları gerektiğini düşünüyorum...
    hiremco zapper plus...next settopbox...tv exe world...filmbox...playstation...netmaster modem...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...renault 2016 model...bmw 2017 model...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Zaten verdiği dier yetişkin kanalları millet başka uydulardan seyrediyor tek farklı kanalı vardı yetişkin içerikli olarak onu kaldırdılar ilginç!!!!

Biz Yurt Diye Anadolu'yu
    Yol Diye Cumhuriyet'i
    Onur Diye Bağımsızlığı
    Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn intimacy şimdi hangi uydu üzerinden yayın hayatına devam ediyor?...

Alıntı Hilmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Zaten verdiği dier yetişkin kanalları millet başka uydulardan seyrediyor tek farklı kanalı vardı yetişkin içerikli olarak onu kaldırdılar ilginç!!!!

arkadaşım...intimacy şimdi hangi uydu üzerinden yayın yapıyor biliyormusun merak ediyorum?...digitürk üzerinden yayın yapan diğer şifreli yayınlarını zaten hotbird üzerinden sharing yöntemiyle seyrediyorum...intimacy özlüyorum...
    hiremco zapper plus...next settopbox...tv exe world...filmbox...playstation...netmaster modem...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...renault 2016 model...bmw 2017 model...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mavişehirli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım...intimacy şimdi hangi uydu üzerinden yayın yapıyor biliyormusun merak ediyorum?...digitürk üzerinden yayın yapan diğer şifreli yayınlarını zaten hotbird üzerinden sharing yöntemiyle seyrediyorum...intimacy özlüyorum...
    intimacy'nin başka uyduda yayını varmı hiç duymadım bilmiyorum varsada..

Biz Yurt Diye Anadolu'yu
    Yol Diye Cumhuriyet'i
    Onur Diye Bağımsızlığı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Digitürk,dolaylı da olsa devlet kontrolünde ya,"Vatandaşın ahlaki bozulmasın" diye kaldırılmıştır...Ya malı götüreceksin,ya da gözlerini kapatacaksın!..Öyle saf saf bakmak olmaz:"Ağzının sulanmasına engel olamayan,uçkuruna el atmasın!" diyorlar....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

DİGİTURK zamanında yetişkin paketini 3 aylığına hediye etmişlerdi ozaman kanallara bakma fırsatım olmuştu. Yetişkin kanallarını pek beğenmedim. O internette yayınlanan filmler gibi değiller kısaca okadarını söyleyim siz anlayın işte. 2 gü öncede Sivas Spor taraftar paketini kapatmak için aramıştım ve ayın 3 ünde aradığım için birdahaki aya kapatabileceğini söyledi. Onun yerine isterswn 1 aylık Yetişkin Spor Extra veya Dizi kanallarını açıyım dedi. Bende yetişkin paketini bildiğim için Dizi kanallarını istedim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Millet hard yayından bıktı sanırım softcore arıyor..!!

Biz Yurt Diye Anadolu'yu
    Yol Diye Cumhuriyet'i
    Onur Diye Bağımsızlığı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

12.5w telestar uydusunda biss şifreli arkadaslaş şimdi baktım oradaki yayın kalkmış
    Konu draculu45 tarafından (08-01-2014 Saat 00:15 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn intimacy dünya üzerinde yayın hayatı sonlanmışmı?...

arkadaşlar...12,5 derece batı telestar uydusunun üzerinden yayın yapan intimacy kapandığına göre dünya üzerinde yayın hayatı sonlanmışmı?...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri