Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Digitürk Kampanya

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Muhahaha Digitürk Kampanya

Arkadaþlar DT kampanya baþlatmýþ.. ADSL+DT yaynýnlarý ...ben TTNET kullanýcýsýyým.acaba bu kampanyaya katýlmak ne kadar mantýklý..

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Konu Mojýto tarafýndan (07-01-2014 Saat 19:54 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Mojýto Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Arkadaþlar DT kampanya baþlatmýþ.. ADSL+DT yaynýnlarý ...ben TTNET kullanýcýsýyým.acaba bu kampanyaya katýlmak ne kadar mantýklý..

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Hiç bir mantýklý yönü yok incelersen anlayacaksýn zaten ama bulunduðun yer itibariyle varsa süperonline kullan derim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yer olarak incele bulunduðun yerde fiber internet varsa abone ol derim yoksa hiç uðraþma.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

saçmalýk,ben 2 senedir süperonline kullanýyorum bana daha pahalý veriyor!!!!!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sakýn yandýnnn senn !

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Fiber int. kullanýcýsý deðilim..adsl kullanýyorum..þu an TTNET Limitsiz 8 Mbps kullanýyorum.. Aylýk 68 Tl ödüyorum..Süperonline kullanan arkadaþlardan yorum bekliyorum...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar benide bugün dt den aradýlar size paket hd verelim dediler e nekadar dedim 70 tl dediler bütün kanallar açýk olsun yok dedim ben ev aldým borç ödüyorum ancak 30 tl verebilirim dedim ok dediler görüþücez inþallah dediler ok denirse bu fiyata burdan yazarým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý rize Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþlar benide bugün dt den aradýlar size paket hd verelim dediler e nekadar dedim 70 tl dediler bütün kanallar açýk olsun yok dedim ben ev aldým borç ödüyorum ancak 30 tl verebilirim dedim ok dediler görüþücez inþallah dediler ok denirse bu fiyata burdan yazarým
    vermezler boþa ugraþma kardeþ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar þimdi herkes bir þeyler yazmýþ fakat neyi ne kadar bildiklerini bilmiyorum. ben bizzat her gün dt. kurulumu yapýyorum. Ýnternet paketi ile beraber . isterseniz fiber istrseniz normal Ýnternet. sýnýrsýz 45 tl ayllýk iki yýllýk sözleþme ile. fiber internetin fiyatý deðiþiyor.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Mojýto Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Fiber int. kullanýcýsý deðilim..adsl kullanýyorum..þu an TTNET Limitsiz 8 Mbps kullanýyorum.. Aylýk 68 Tl ödüyorum..Süperonline kullanan arkadaþlardan yorum bekliyorum...
    ben sýnýrsýz süperonline kullanýyorum,fiber deðil,2 sene önce kaydoldum ilk 6 ay 10 TL,sonrasýnda sabit 54.90 TL 24 ay taahhütlüydü,bu ay taahhüdüm bitti ne arayan ne soran var,halbuki 2 sene önce Telekom sürem biterken arayan arayana idi gerçi süperonlineden memnunum ama bakalým zaman ne gösterecek

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri