Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Yer olarak incele bulunduðun yerde fiber internet varsa abone ol derim yoksa hiç uðraþma.
saçmalýk,ben 2 senedir süperonline kullanýyorum bana daha pahalý veriyor!!!!!!
sakýn yandýnnn senn !
Fiber int. kullanýcýsý deðilim..adsl kullanýyorum..þu an TTNET Limitsiz 8 Mbps kullanýyorum.. Aylýk 68 Tl ödüyorum..Süperonline kullanan arkadaþlardan yorum bekliyorum...
arkadaþlar benide bugün dt den aradýlar size paket hd verelim dediler e nekadar dedim 70 tl dediler bütün kanallar açýk olsun yok dedim ben ev aldým borç ödüyorum ancak 30 tl verebilirim dedim ok dediler görüþücez inþallah dediler ok denirse bu fiyata burdan yazarým
arkadaþlar þimdi herkes bir þeyler yazmýþ fakat neyi ne kadar bildiklerini bilmiyorum. ben bizzat her gün dt. kurulumu yapýyorum. Ýnternet paketi ile beraber . isterseniz fiber istrseniz normal Ýnternet. sýnýrsýz 45 tl ayllýk iki yýllýk sözleþme ile. fiber internetin fiyatý deðiþiyor.
ben sýnýrsýz süperonline kullanýyorum,fiber deðil,2 sene önce kaydoldum ilk 6 ay 10 TL,sonrasýnda sabit 54.90 TL 24 ay taahhütlüydü,bu ay taahhüdüm bitti ne arayan ne soran var,halbuki 2 sene önce Telekom sürem biterken arayan arayana idigerçi süperonlineden memnunum ama bakalým zaman ne gösterecek
![]()
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri