arkadaþlar...digitürk þebekesinin üzerinden yayýn yapan intimacy þifreli televizyonun platformdan ayrýþýlýna üzülüyorum...vedalaþtýðýmýz kanalýn yerine baþka yayýnla anlaþma saðlayýp yetiþkin paketine ekleme yapmalarý gerektiðini düþünüyorum...![]()
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
arkadaþlar...digitürk þebekesinin üzerinden yayýn yapan intimacy þifreli televizyonun platformdan ayrýþýlýna üzülüyorum...vedalaþtýðýmýz kanalýn yerine baþka yayýnla anlaþma saðlayýp yetiþkin paketine ekleme yapmalarý gerektiðini düþünüyorum...![]()
hiremco zapper plus...next settopbox...tv exe world...filmbox...playstation...netmaster modem...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...renault 2016 model...bmw 2017 model...
Zaten verdiði dier yetiþkin kanallarý millet baþka uydulardan seyrediyor tek farklý kanalý vardý yetiþkin içerikli olarak onu kaldýrdýlar ilginç!!!!
Biz Yurt Diye Anadolu'yu
Yol Diye Cumhuriyet'i
Onur Diye Baðýmsýzlýðý
Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.
arkadaþým...intimacy þimdi hangi uydu üzerinden yayýn yapýyor biliyormusun merak ediyorum?...digitürk üzerinden yayýn yapan diðer þifreli yayýnlarýný zaten hotbird üzerinden sharing yöntemiyle seyrediyorum...intimacy özlüyorum...![]()
hiremco zapper plus...next settopbox...tv exe world...filmbox...playstation...netmaster modem...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...renault 2016 model...bmw 2017 model...
Digitürk,dolaylý da olsa devlet kontrolünde ya,"Vatandaþýn ahlaki bozulmasýn" diye kaldýrýlmýþtýr...Ya malý götüreceksin,ya da gözlerini kapatacaksýn!..Öyle saf saf bakmak olmaz:"Aðzýnýn sulanmasýna engel olamayan,uçkuruna el atmasýn!" diyorlar....![]()
DÝGÝTURK zamanýnda yetiþkin paketini 3 aylýðýna hediye etmiþlerdi ozaman kanallara bakma fýrsatým olmuþtu. Yetiþkin kanallarýný pek beðenmedim. O internette yayýnlanan filmler gibi deðiller kýsaca okadarýný söyleyim siz anlayýn iþte. 2 gü öncede Sivas Spor taraftar paketini kapatmak için aramýþtým ve ayýn 3 ünde aradýðým için birdahaki aya kapatabileceðini söyledi. Onun yerine isterswn 1 aylýk Yetiþkin Spor Extra veya Dizi kanallarýný açýyým dedi. Bende yetiþkin paketini bildiðim için Dizi kanallarýný istedim.
Millet hard yayýndan býktý sanýrým softcore arýyor..!!
Biz Yurt Diye Anadolu'yu
Yol Diye Cumhuriyet'i
Onur Diye Baðýmsýzlýðý
Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.
12.5w telestar uydusunda biss þifreli arkadaslaþ þimdi baktým oradaki yayýn kalkmýþ
Konu draculu45 tarafýndan (08-01-2014 Saat 00:15 ) deðiþtirilmiþtir.
arkadaþlar...12,5 derece batý telestar uydusunun üzerinden yayýn yapan intimacy kapandýðýna göre dünya üzerinde yayýn hayatý sonlanmýþmý?...![]()
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri