Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arasý

Konu: digitürk üzerinden yayýn yapan intimacy platformdan ayrýlýþýna üzülüyorum...

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon9 digitürk üzerinden yayýn yapan intimacy platformdan ayrýlýþýna üzülüyorum...

arkadaþlar...digitürk þebekesinin üzerinden yayýn yapan intimacy þifreli televizyonun platformdan ayrýþýlýna üzülüyorum...vedalaþtýðýmýz kanalýn yerine baþka yayýnla anlaþma saðlayýp yetiþkin paketine ekleme yapmalarý gerektiðini düþünüyorum...
    hiremco zapper plus...next settopbox...tv exe world...filmbox...playstation...netmaster modem...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...renault 2016 model...bmw 2017 model...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Zaten verdiði dier yetiþkin kanallarý millet baþka uydulardan seyrediyor tek farklý kanalý vardý yetiþkin içerikli olarak onu kaldýrdýlar ilginç!!!!

Biz Yurt Diye Anadolu'yu
    Yol Diye Cumhuriyet'i
    Onur Diye Baðýmsýzlýðý
    Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Warn intimacy þimdi hangi uydu üzerinden yayýn hayatýna devam ediyor?...

Alýntý Hilmi Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Zaten verdiði dier yetiþkin kanallarý millet baþka uydulardan seyrediyor tek farklý kanalý vardý yetiþkin içerikli olarak onu kaldýrdýlar ilginç!!!!

arkadaþým...intimacy þimdi hangi uydu üzerinden yayýn yapýyor biliyormusun merak ediyorum?...digitürk üzerinden yayýn yapan diðer þifreli yayýnlarýný zaten hotbird üzerinden sharing yöntemiyle seyrediyorum...intimacy özlüyorum...
    hiremco zapper plus...next settopbox...tv exe world...filmbox...playstation...netmaster modem...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...renault 2016 model...bmw 2017 model...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý maviþehirli Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþým...intimacy þimdi hangi uydu üzerinden yayýn yapýyor biliyormusun merak ediyorum?...digitürk üzerinden yayýn yapan diðer þifreli yayýnlarýný zaten hotbird üzerinden sharing yöntemiyle seyrediyorum...intimacy özlüyorum...
    intimacy'nin baþka uyduda yayýný varmý hiç duymadým bilmiyorum varsada..

Biz Yurt Diye Anadolu'yu
    Yol Diye Cumhuriyet'i
    Onur Diye Baðýmsýzlýðý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Digitürk,dolaylý da olsa devlet kontrolünde ya,"Vatandaþýn ahlaki bozulmasýn" diye kaldýrýlmýþtýr...Ya malý götüreceksin,ya da gözlerini kapatacaksýn!..Öyle saf saf bakmak olmaz:"Aðzýnýn sulanmasýna engel olamayan,uçkuruna el atmasýn!" diyorlar....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

DÝGÝTURK zamanýnda yetiþkin paketini 3 aylýðýna hediye etmiþlerdi ozaman kanallara bakma fýrsatým olmuþtu. Yetiþkin kanallarýný pek beðenmedim. O internette yayýnlanan filmler gibi deðiller kýsaca okadarýný söyleyim siz anlayýn iþte. 2 gü öncede Sivas Spor taraftar paketini kapatmak için aramýþtým ve ayýn 3 ünde aradýðým için birdahaki aya kapatabileceðini söyledi. Onun yerine isterswn 1 aylýk Yetiþkin Spor Extra veya Dizi kanallarýný açýyým dedi. Bende yetiþkin paketini bildiðim için Dizi kanallarýný istedim.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Millet hard yayýndan býktý sanýrým softcore arýyor..!!

Biz Yurt Diye Anadolu'yu
    Yol Diye Cumhuriyet'i
    Onur Diye Baðýmsýzlýðý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

12.5w telestar uydusunda biss þifreli arkadaslaþ þimdi baktým oradaki yayýn kalkmýþ
    Konu draculu45 tarafýndan (08-01-2014 Saat 00:15 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Warn intimacy dünya üzerinde yayýn hayatý sonlanmýþmý?...

arkadaþlar...12,5 derece batý telestar uydusunun üzerinden yayýn yapan intimacy kapandýðýna göre dünya üzerinde yayýn hayatý sonlanmýþmý?...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri