Kaya Çilingiroðlu, Acun Ilýcalý’ya sosyal medya üzerinden adeta ateþ püskürdü. “Ilýcalý Tv8′den gönderilen herkes tazminat aldý diyor ama Telegol ekibi unutuldu” derken, “Sen tuvalete uçakla git, insanlar evde beþ parasýz” ifadelerini kullandý.
:45:
![]()
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Kaya Çilingiroðlu, Acun Ilýcalý’ya sosyal medya üzerinden adeta ateþ püskürdü. “Ilýcalý Tv8′den gönderilen herkes tazminat aldý diyor ama Telegol ekibi unutuldu” derken, “Sen tuvalete uçakla git, insanlar evde beþ parasýz” ifadelerini kullandý.
:45:
![]()
bu kadarmý paraya muhtaçmýþ arkadaþ ..
olayýn paraya muhtaç olmakla alakasý yok arkadaþýmbu olayda maðdur olan sadece kaya çilingiroðlu deðil kaya çilingiroðlu nun zaten oradan gelecek paraya pek ihtiyacý olacaðýný da sanmýyorum ama orada bir ekip vardý kameramaný olsun muhabiri olsun arka planda çalýþan bir grup var onlar ne olacak.bie ekip orasý onlarla sözleþme yapýldýysa sözleþme þartlarýna uyulmasý gerekir.bir de oradakilerin yerine sen kendini koy bakalým bir yerde çalýþýyorsun ve 2 yýllýk sözleþme yapmýþsýn ki 2 yýldan önce býrakýrsan senin de bir yükümlülüðün olacak fakat patron seni 2 yýl dolmadan iþten çýkarýyor ne yaparsýn.
helal kaya çilingiroðlu acun denilen zart bundan anlar.
dm 500s,800 hd
160 cm prabol,120 ve 2adet 90lik offset çanak
hp ve lenova laptop
Acun'a bu kanalý almasý için kim önayak olmuþtu?..Hangi siyasetçi telefonla bazý kiþileri yönlendiriyor," sen þu tv kanalýný al!" ya da dostum "sen elindeki þu tv kanalýný falancaya sat!" diye talimat veriyordu? Bunlar unutuldu mu yoksa?..Korkmayýn ya da umutlanmayýn Acun'a hiç bir þey olmaz:Kim bilir hangi savcý ya da emniyet görevlilerinin desteðini almýþtýr!..
Bir zamanlar rahmetli Turgut Özal'ýn yurt dýþýndan ithal prensleri vardý.Turgut Özal'ýn desteðindeki bu prensler ül***i soyup soðana çevirmiþlerdi.Devir deðiþti,devran deðiþmedi:Sultanlarýn ve prenslerin sadece adý deðiþti.![]()
TAZMÝNATLARI ESKÝ PATRONDA
Kanalýn önceki sahibi Sayýn Mehmet Nazif Günal Bey(saçý boyalý bu mu acaba ?) ile yapýlan protokol gereði, yeni yönetimce devam ettirmeme kararý aldýðýmýz tüm programlar için olduðu gibi, söz konusu programýn da sonlandýrýlmasýndan doðan hukuki haklarý ve tazminat talepleri eski yönetimi ilgilendirmektedir ve mevcut yönetimin sorumluluðu dahilinde deðildir.
TV8
Serhat Ulueren'den þok iddia! 'Aziz Yýldýrým Acun'u arayýp...'
Peki Telegol neden TV8'de ayrýldý sorusuna gelince...
Yalakalýk mý yapayým!
Ýddiaya göre birinci sebep Telegol'un yüksek maliyetiymiþ. Cevabým çok net; TV8'e para kazandýran, geliri giderinden fazla olan ve reyting sýralamasýnda uzak ara hep kanalýn lideri olmuþ bir programdý Telegol. Bu nedenle yüksek maliyet olayýna katýlmam söz konusu deðil.
2. iddia; Aziz Yýldýrým Acun'u arayýp, "Bak Acun! Bu Telegolcüler yýllardýr benimle uðraþýyor, onlara yüklü davalar açacaðým. Dava açtýðýmda bana bozulma, darýlma. Sen de kanal sahibi olarak davalarla muhatap olacaksýn" demiþ. Bana bunu Vatan Gazetesi muhabir ve yazarý aktardý. Ben bu iddiaya da kesinlikle inanmak istemiyorum."
Son iddia ise, aslýnda iddia olmaktan çýktý; Acun TV8'i satýn aldýðý gün Medyatava internet sitesinden beni arayýp, "Acun kanalý satýn almýþ, Telegol'ü de gönderecekmiþ, size herhangi bir tebligat yapýldý mý?" diye sordular. Ben de "Benim hiçbir þeyden haberim yok, kanal çalkalanýyor ama biz görevimizin baþýndayýz. Üstelik Acun'la hiç görüþmedim, zaten iyi tanýmam, samimiyetimiz de yok, sadece selamlaþýrýz" dedim ve bu sözlerim minik çarptýrýlarak sitelerde yayýmlandý.
Sonrasýnda Acun'un yakýn çevresinden 3 kiþi benimle buluþup, "Sen ne yaptýn! Açýklamalarýna, özellikle de kendisini tanýmam sözüne Acun çok fena bozuldu, istersen bir düzeltme geç, bu iþ tatlýya baðlansýn" dediler. Ama ben herhangi bir düzeltme yapmadým. Gerçekten de Acun'la birkaç yerde karþýlaþtýk sadece selamlaþýp devam ettik. Bugüne kadar ne yemek yedik, ne çay içtik. Yalan söyleyip yalakalýk mý yapacaktým:45:
Konu zeký62 tarafýndan (10-01-2014 Saat 19:30 ) deðiþtirilmiþtir.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri