Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arasý

Konu: hakan_77 / mehmet66 / lawük Süresiz Banlandýnýz...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart hakan_77 / mehmet66 / lawük Süresiz Banlandýnýz...

Gerekçelerini siz biliyorsunuz banlandýgýnýz ekranda cýkacaktýr.Lütfen mesajlarýnýzýdaki hedef alan cumlelerinizden artýk vazgecin
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Seni bir defa affettim. Anlayacaðýn dilde uyarýmýda yaptým. Biz seni forumda tutmak için elimizden geleni yaptýk.

Ancak sen kafandaki takýntýlarýn nedeni ile bunlarýn deðerini bilmedin.. Süresiz olarak banlandýn farklý bir bickle üye olma zaten olsan takýntýlarýn nedeni ile birinci dakika kendini belli edersin.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Volkan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Seni bir defa affettim. Anlayacaðýn dilde uyarýmýda yaptým. Biz seni forumda tutmak için elimizden geleni yaptýk.

Ancak sen kafandaki takýntýlarýn nedeni ile bunlarýn deðerini bilmedin.. Süresiz olarak banlandýn farklý bir bickle üye olma zaten olsan takýntýlarýn nedeni ile birinci dakika kendini belli edersin.

Alýntý mehmet66 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    aveadan uzak durun sakýn sakýn almayýn bende kullanmýþtým ama hep kazýk bak sizleri uyaranlar oluyor bizde denedik çok para geliyor içlerinden en iyisi vodafon çünkü vodafon faturasýz ve faturalý üyelerini düþünüyor ayýrmýyordu þimdi oda diðer oparatörler gibi oldu çünkü sýnýrsýz internet veriyordu faturasýzlara þimdi bitek faturalýlara veriyor insansýnýzya burdan belli oluyor belki beni tanýmýyorsunuz ama doðruyu hep dile getirmeliyiz ben hakan_77 avatar üyeli þahýstým siyasi konuþmalarým nedeniyle bant olmuþtum nedeni doðruyu yazmak aslýnda beni atmanýn nedeni forma zarar edecektim çünkü doðru olursan yalnýþ olarak gösterilirsin yalnýþ olursan doðru olarak gösterileceksin bu durum cehennem ve cennetin var oluþun gerçeðidir ama arkadaþlar sözü uzatmiyim belkide bilmeyenler olur maddi imkaný olmayan var onlar için birkaç bilgi verecem internet hakkýnda
    internetleri bilirsiniz içlerinden en iyisi vodafon benim için oda diðer hatlardan farký yok ama sizler için bakýþýnýzda durum farklý olarabilir onun için
    vodafon interneti günlük mb internetinden tut 8gb kadar çýkýyor kota aslýnda kotameselisi para meselesidir kazýktýr çünkü hiç öyle bilmeyin kota diye birþey yoktur kazýktýr çünkü neden ben mersela 11 tl karþýlýðýnda 100mb kotalý internet alýyorum neden kotasýnda durmuyor sürekli 3mbps internete giriyorum hýz düþmüyor neden sizde düþüyor çünkü kurbanlýk kuzusünüzda ondan yahudi meselesi iþte neyse arkadaþlar yahudilere laf atmayým forma yahudiler beni bantlar cittiyim kardeþler aklýnýzý kulanýrsanýz benim gibi insan olursanýz sizde yahudilerin para kaynaðý olmazsýnýz 8gb 80 tl vereceðinize 11 tl verip sýnýrsýz internete sahip olursunuz hemde kota olmayacak saygýlar servgiler müslümanlarýn kafaný yahudi gruplarýna kullandýrtmayan kardeþlerimin gözlerinden öperim saygýlar

Volkan abi resmen içinizi okumuþ vallaha ben daha bir þey demiyorum ve Süresiz Sizi Banlýyorum.

Bu arada hatýrlatýyým ben sizi banladým diye Yahudi olmadým Çok ÞÜKÜR MÜSLÜMANIM.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

lawük Süresiz Banllandýnýz.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

mehemed2 nickinizde banlandý.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri