Yer olarak incele bulunduğun yerde fiber internet varsa abone ol derim yoksa hiç uğraşma.
saçmalık,ben 2 senedir süperonline kullanıyorum bana daha pahalı veriyor!!!!!!
sakın yandınnn senn !
Fiber int. kullanıcısı değilim..adsl kullanıyorum..şu an TTNET Limitsiz 8 Mbps kullanıyorum.. Aylık 68 Tl ödüyorum..Süperonline kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum...
arkadaşlar benide bugün dt den aradılar size paket hd verelim dediler e nekadar dedim 70 tl dediler bütün kanallar açık olsun yok dedim ben ev aldım borç ödüyorum ancak 30 tl verebilirim dedim ok dediler görüşücez inşallah dediler ok denirse bu fiyata burdan yazarım
arkadaşlar şimdi herkes bir şeyler yazmış fakat neyi ne kadar bildiklerini bilmiyorum. ben bizzat her gün dt. kurulumu yapıyorum. İnternet paketi ile beraber . isterseniz fiber istrseniz normal İnternet. sınırsız 45 tl ayllık iki yıllık sözleşme ile. fiber internetin fiyatı değişiyor.
ben sınırsız süperonline kullanıyorum,fiber değil,2 sene önce kaydoldum ilk 6 ay 10 TL,sonrasında sabit 54.90 TL 24 ay taahhütlüydü,bu ay taahhüdüm bitti ne arayan ne soran var,halbuki 2 sene önce Telekom sürem biterken arayan arayana idigerçi süperonlineden memnunum ama bakalım zaman ne gösterecek
![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri