REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Digitürk Kampanya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha Digitürk Kampanya

Arkadaşlar DT kampanya başlatmış.. ADSL+DT yaynınları ...ben TTNET kullanıcısıyım.acaba bu kampanyaya katılmak ne kadar mantıklı..

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu Mojıto tarafından (07-01-2014 Saat 19:54 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Mojıto Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar DT kampanya başlatmış.. ADSL+DT yaynınları ...ben TTNET kullanıcısıyım.acaba bu kampanyaya katılmak ne kadar mantıklı..

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hiç bir mantıklı yönü yok incelersen anlayacaksın zaten ama bulunduğun yer itibariyle varsa süperonline kullan derim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yer olarak incele bulunduğun yerde fiber internet varsa abone ol derim yoksa hiç uğraşma.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

saçmalık,ben 2 senedir süperonline kullanıyorum bana daha pahalı veriyor!!!!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sakın yandınnn senn !

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fiber int. kullanıcısı değilim..adsl kullanıyorum..şu an TTNET Limitsiz 8 Mbps kullanıyorum.. Aylık 68 Tl ödüyorum..Süperonline kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar benide bugün dt den aradılar size paket hd verelim dediler e nekadar dedim 70 tl dediler bütün kanallar açık olsun yok dedim ben ev aldım borç ödüyorum ancak 30 tl verebilirim dedim ok dediler görüşücez inşallah dediler ok denirse bu fiyata burdan yazarım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rize Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar benide bugün dt den aradılar size paket hd verelim dediler e nekadar dedim 70 tl dediler bütün kanallar açık olsun yok dedim ben ev aldım borç ödüyorum ancak 30 tl verebilirim dedim ok dediler görüşücez inşallah dediler ok denirse bu fiyata burdan yazarım
    vermezler boşa ugraşma kardeş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar şimdi herkes bir şeyler yazmış fakat neyi ne kadar bildiklerini bilmiyorum. ben bizzat her gün dt. kurulumu yapıyorum. İnternet paketi ile beraber . isterseniz fiber istrseniz normal İnternet. sınırsız 45 tl ayllık iki yıllık sözleşme ile. fiber internetin fiyatı değişiyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Mojıto Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Fiber int. kullanıcısı değilim..adsl kullanıyorum..şu an TTNET Limitsiz 8 Mbps kullanıyorum.. Aylık 68 Tl ödüyorum..Süperonline kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum...
    ben sınırsız süperonline kullanıyorum,fiber değil,2 sene önce kaydoldum ilk 6 ay 10 TL,sonrasında sabit 54.90 TL 24 ay taahhütlüydü,bu ay taahhüdüm bitti ne arayan ne soran var,halbuki 2 sene önce Telekom sürem biterken arayan arayana idi gerçi süperonlineden memnunum ama bakalım zaman ne gösterecek

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri