REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Yumatu Bölümü hakkında

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn Yumatu Bölümü hakkında

Sayın yöneticiler; YUMATU bölümünü yeniden düzenlemeniz mümkün mü?
    Full HD 3602A ve Full HD 3602B bölümleri yok. Ayrıca SPARK ST7111 bölümüde yok. Prensip olarak oluşturmuyorsanız, bu mesajımı yok sayın. Hayır derseniz. O zaman lütfen oluşturunki; bende yaptığım çalışmaları ilgili bölümlerde yayınlayarak, arkadaşların hizmetine sunayım. Saygılar.. cemil55 Üye.

İLGİLİ link: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dün yumatu full hd aldım....sistem bilgisinde ali 3602 yazıyor...ne yapmam konusunda hiçbir bilgim yok...cemil 55 gibi bende bu konuda muzdaribim..yönetici arkadaşları bu konuda biraz duyarlı olmaya davet ediyorum...çingene pilici gibi forum forum dolaşmamıza engel olmuş olursunuz...
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hüseyin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dün yumatu full hd aldım....sistem bilgisinde ali 3602 yazıyor...ne yapmam konusunda hiçbir bilgim yok...cemil 55 gibi bende bu konuda muzdaribim..yönetici arkadaşları bu konuda biraz duyarlı olmaya davet ediyorum...çingene pilici gibi forum forum dolaşmamıza engel olmuş olursunuz...
    Sayın Hüseyin, cihazınız hayırlı olsun. Beni takip et. Bu cihazlar hakkında hayli bilgim var. Size yardımcı olurum. Cihazınız Mini paylaşımlı mı? Yoksa FTA mı?
    saygılar..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İstenilen Bölümler Adminlerimiz tarafında açılmıştır.
    Paylaşımlarınızı ve İstekleriniz ilgili bölümlerden yapabilirsiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Soru ve cevapları bölümlerden yapabilirsniz konu kapanmıştır
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri