Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Hepimize Geçmiş Olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hepimize Geçmiş Olsun

Selam Süpersatforum üyeleri, yaklaşık beş günlük çabadan sonra üyeliğimi yenileyebildim, sürekli "üye olurken bir hata oluştu" diye uyarı veriyordu, üyelik ve aktivasyon sorunları bölümüne girdiğimde, burada da üye olmayan giremez yazıyordu, bu küçük sorunlar giderildiğinde Forumun üye sayısı daha hızlı artacaktır, forum yöneticilerinin bu konuyu değerlendireceğini umuyorum.. Forumumuz yeniden hayırlı olsun.. Saygılarımla... :computer:

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hoş geldin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hoşbulduk arkadaşım, teşekkürler.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hoş geldin tekrar aramıza.Kolay gelsin
    YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN
    YADA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı RecepÇe Nickli Üyeden Alıntı
    Selam Süpersatforum üyeleri, yaklaşık beş günlük çabadan sonra üyeliğimi yenileyebildim, sürekli "üye olurken bir hata oluştu" diye uyarı veriyordu, üyelik ve aktivasyon sorunları bölümüne girdiğimde, burada da üye olmayan giremez yazıyordu, bu küçük sorunlar giderildiğinde Forumun üye sayısı daha hızlı artacaktır, forum yöneticilerinin bu konuyu değerlendireceğini umuyorum.. Forumumuz yeniden hayırlı olsun.. Saygılarımla... :computer:
    RecepÇe Supersatforuma hoş geldin.Ufak aksaklıklar olmaktadır.Bu konuda gerekli özen forum görevlileri tarafından yardım mesaji yazmanız durumunda yerine getirelecektir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler allah razı olsun çok kötü 2-3 gun içindi bizim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tekrar aramıza hoş geldin ..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

uye olurken mutlaka cinsiyet-nereden katıldıgınız mutlaka yazmalısınız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı RecepÇe Nickli Üyeden Alıntı

Teşekkürler

Hoşgeldin

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Recepçe hoşgeldin aramıza.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri