Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: Regal Dvb 400 Şİfrelİ Kanal Dİyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Regal Dvb 400 Şİfrelİ Kanal Dİyor

ustalar... regal DVB 400 küçük kasa sinyal var 13/18V da çıkıyor fakat her kanalda ŞİFRELİ KANAL yazıyor... blok kond.değişti,yazılım atıldı kristalden şaseye tel çekildi,arızalı bir parçaya rastlanmadı...bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım aynı arıza bendede vardı tuneri değiştirdim yayınlar geldi, tunerin içine kablodan su girmiş olabilir eğer öyle ise kabloyuda değiştirmek gerekir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mesutokay Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım aynı arıza bendede vardı tuneri değiştirdim yayınlar geldi, tunerin içine kablodan su girmiş olabilir eğer öyle ise kabloyuda değiştirmek gerekir.
    arkadaşım ilgine teşekkür ederim bu konuda fazla bilgisi olan yok herhalde bitek sen bişeyler yazdın...ama tüner benimde aklıma geldi fakat deneyemedim elimde yok çünkü benim için en son ihtimal tüner bulursam deneyeceğim yinede arıza aramaya devam ediyorum ...saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ateşelektronik Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım ilgine teşekkür ederim bu konuda fazla bilgisi olan yok herhalde bitek sen bişeyler yazdın...ama tüner benimde aklıma geldi fakat deneyemedim elimde yok çünkü benim için en son ihtimal tüner bulursam deneyeceğim yinede arıza aramaya devam ediyorum ...saygılar
    arkadaşım cihazdaki tunerin markası ne bende olabilir!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla...tünerin üstünde herhangi bir marka yok bişey diyemiyeceğim...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım cihazı tv veya vcd vs gibi şeylerden biraz uzaklaştır manyetik alandan etkileniyor olabilir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri