Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arasý

Konu: Regal Dvb 400 ÞÝfrelÝ Kanal DÝyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Regal Dvb 400 ÞÝfrelÝ Kanal DÝyor

ustalar... regal DVB 400 küçük kasa sinyal var 13/18V da çýkýyor fakat her kanalda ÞÝFRELÝ KANAL yazýyor... blok kond.deðiþti,yazýlým atýldý kristalden þaseye tel çekildi,arýzalý bir parçaya rastlanmadý...bilgisi olan varsa paylaþýrsa sevinirim kolay gelsin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaşım aynı arıza bendede vardı tuneri değiştirdim yayınlar geldi, tunerin içine kablodan su girmiş olabilir eğer öyle ise kabloyuda değiştirmek gerekir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý mesutokay Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþým ayný arýza bendede vardý tuneri deðiþtirdim yayýnlar geldi, tunerin içine kablodan su girmiþ olabilir eðer öyle ise kabloyuda deðiþtirmek gerekir.
    arkadaþým ilgine teþekkür ederim bu konuda fazla bilgisi olan yok herhalde bitek sen biþeyler yazdýn...ama tüner benimde aklýma geldi fakat deneyemedim elimde yok çünkü benim için en son ihtimal tüner bulursam deneyeceðim yinede arýza aramaya devam ediyorum ...saygýlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ateþelektronik Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþým ilgine teþekkür ederim bu konuda fazla bilgisi olan yok herhalde bitek sen biþeyler yazdýn...ama tüner benimde aklýma geldi fakat deneyemedim elimde yok çünkü benim için en son ihtimal tüner bulursam deneyeceðim yinede arýza aramaya devam ediyorum ...saygýlar
    arkadaþým cihazdaki tunerin markasý ne bende olabilir!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

valla...tünerin üstünde herhangi bir marka yok bişey diyemiyeceğim...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaşım cihazı tv veya vcd vs gibi şeylerden biraz uzaklaştır manyetik alandan etkileniyor olabilir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri