LG Nexus 5 Turkcell ayrýcalýðýyla Türkiye’de
Güçlü performansý, kullaným kolaylýðý, görüntü kalitesi ve Google’ýn en yeni iþletim sistemi Android Kitkat ile dikkat çeken LG Nexus 5, ayda 76 TL’den baþlayan fiyatlarla Turkcell’lilerle buluþuyor
Türkiye’nin lider iletiþim ve teknoloji þirketi Turkcell ve LG, Google’ýn Nexus serisinin en yeni üyesi Nexus 5’i Türkiye’de peþin ve 24 aya varan taksitli alým seçenekleriyle tüketicilerin beðenisine sundu. Turkcell’liler LG Nexus 5’e Turkcell Ýletiþim Merkezleri ya da Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. üzerinden 250 MB Turbo internet paketi içinde ayda 76 TL’den baþlayan fiyatlarla sahip olabiliyor. LG Nexus 5’in tavsiye edilen peþin satýþ fiyatý ise 1399 TL. 5 inçlik çarpýcý Full HD IPS ekraný ile benzersiz bir görüntü kalitesi ve deneyimi sunan LG Nexus5 hafifliði ve güçlü perfermansýyla da dikkat çekiyor. 16 GB’lýk hafýza, siyah ve beyaz renk alternatifleriyle sunulan Nexus5 Google’ýn en yeni iþletim sistemi Android Kitkat ile birlikte geliyor.
Önemli anlarý yakalamak
Ýlk defa LG G2’de sunulan optik görüntü sabitleyici özelliði Nexus 5’i vazgeçilmez kýlýyor. 8 MP kameraya sahip Nexus 5 karanlýk ortamlarda kaliteli bir çekim yapma olanaðý tanýyor. Photo Sphere özelliði taþýyan ürün ayný zamanda, bir dizi fotoðrafý art arda çekip 360 derecelik bir deneyime çevirebiliyor. Geliþmiþ HDR+ modu ile Nexus 5, anýnda birçok fotoðraf çekerek bu görselleri tek bir karede birleþtiriyor ve mükemmel bir ýþýk ve gölge ile þekillendiriyor.
Dýþ mekanda baþarýlý sonuç
Nexus 5, dünyanýn ilk Android 4.4 KitKat iþletim sistemli telefonu olma özelliðine sahip. SnapdragonTM 800 iþlemcisi ve 4G/LTE ile Nexus 5, daha hýzlý dokunma teknolojisi sunan 445 ppi Full HD IPS ekraný ile dýþ mekanda da daha rahat görüntüleme ve net bir görüntü kalitesi elde etme olanaðý sunuyor.
Nexus 5, Gmail, Chrome, Ajanda, Haritalar, Drive ve Hangouts ile kullanýcýlarýnýn hayatlarýný kolaylaþtýrýyor. Telefonla Google Play’deki milyonlarca uygulama, oyun, kitap ve müzik gibi içeriklere eriþmek de çok basit.
Teknik Özellikleri:
Ýþlemci: Qualcomm® Snapdragon™ 800 (2.26GHz Quad-Core Krait CPU)
Ýþletim Sistemi: Android™ 4.4, KitKat®
Ekran: 5 inç (gerçek 4.95 inç) Full HD IPS (1920 x 1080 piksels)
Network: CDMA/1xRTT/EVDO, GSM/GPRS/EDGE, WCDMA/HSPA+, LTE
Hafýza: 32GB / 16GB
RAM: 2GB
Kamera: Arka 8.0MP - OIS / Ön1.3MP HD
Pil: 2,300mAh Li-Polymer (Gömülü)
Boyut: 137.84 x 69.17 x 8.59mm
Aðýrlýk: 130g
Diðer: Kablosuz þarj, NFC

Teþekkur:
Beðeni:

Alýntý

Yer imleri