Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
23 sonuçtan 21 ile 23 arası

Konu: Bu Telefon numarası neyin nesi.

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı süleyman09 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bundan 1 ayönce banada aradılar sağlık hizmetlerine üye olmuşsunuz diye aradılar bende böylebir kayıtolmadım dedim telefonda kredi kartınızdan her ay 12.5 tl çekilecek diyorlar bunu iptaledeceyiz diyor ve kredi karttı bilgilerini isti yor bende vermedim tibiki kızdım bağırdım dolandırıcı hırsızsınız dedim ve telefon yüzüme kapandı aradan 2dakika geç mediki birdaha aradılar arkadaşımızı azarlamışsın sizin iyiliğiniz için uyraşı yoruz diyorlar yumuşadılar ve bankayı şahsen gittim ve sordum durum böyle aradılar dediğimde banka kesinlikle kart bilgilerine vermeyin dolandırıcılar dedi banka ararsa 444 lü telefondan arar özel numaradan aramaz vesselam
    444 lü numaralarıda var arkadaşım kart nosu isteyenlere itibar etmeyeceksiniz
    beni 3 farklı nodan aradılar biri sabit biri cep diğerride 444 lü
    onay verdiğinize dair bant kaydı var dinlemek istiyorsanız bölgenizdeki savcılığa başvurmanız gerekiyor diyorlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya arkadaşlar ben artık cep telefonum ne zaman çalarsa numaraya bakıyorum, saçma sapan bir numara olduğunda ise ben telefon numaramı nerden buldunuzda aldınız diye soruyorum hedef Telekom diyor, ya bu nasıl zihniyet öğle, vatandaşın telefon numarası kimseye verilmemeli gizli tutulmalı. Arkadaşlar lütfen lafaımı hiç kimse yanlış anlamasın ama dikkatimi bir şey çekti onuda sizinle paylaşmak istiyorum, ya şu akp iktidarı geldi geleni inanın bana dolandırıcılık çok çoğaldı eskiden bu kadar dolandırıcılık yoktu ya. bu arada ben bu aralar beklemedeyim beni arayan saçma sapan numara ve sahipleri beni artık aramıyor, ama icra gelecekmiş bana bende miskin miskin bekliyorum, bakalım halimize ne olacak, herkese geçmiş olsun allah hepimizi dolandırıcılardan korusun. selametle.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ya arkadaşlar ben artık cep telefonum ne zaman çalarsa numaraya bakıyorum, saçma sapan bir numara olduğunda ise ben telefon numaramı nerden buldunuzda aldınız diye soruyorum hedef Telekom diyor, ya bu nasıl zihniyet öğle, vatandaşın telefon numarası kimseye verilmemeli gizli tutulmalı. Arkadaşlar lütfen lafaımı hiç kimse yanlış anlamasın ama dikkatimi bir şey çekti onuda sizinle paylaşmak istiyorum, ya şu akp iktidarı geldi geleni inanın bana dolandırıcılık çok çoğaldı eskiden bu kadar dolandırıcılık yoktu ya. bu arada ben bu aralar beklemedeyim beni arayan saçma sapan numara ve sahipleri beni artık aramıyor, ama icra gelecekmiş bana bende miskin miskin bekliyorum, bakalım halimize ne olacak, herkese geçmiş olsun allah hepimizi dolandırıcılardan korusun. selametle.

Yapacağınız işlem aslında çok basit. Telefonunuzun rehber kayıtını sildirdiğiniz zaman sorun olmayacaktır.

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri