bugün benide aradılar 02129141712 numaradan…1kasım 2012 de görüşme yapmışım ve onay vermişim bu hizmete ..ve 299 tl borçluymuşum..böle bişeye onay vermediğimi söledim ve madem konuşma var göndermelerini istedim..savcılıktan istememi sölediler…anladığın kadarıyla herkese aynı muhabbeti yapıyolar…fakat bu durumdan nasıl kurtulucaz ve böle iddaa ettikleri borcu alabilirlermi bizden…
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

-------------------------------------------------------

02129141712 bu numaradan arıyorlar sağlık borcunuz varmış iki yıllıkmış ilk yıl ücretsiz ıkıncı yıl 399 tl borç varmış hemen hangi bankada işlem yapıorsunuz hesabınız nerde .ödeme yapın yoksa icra işlemi uygulanacak.ses kaydı varmış dedim dinleyeyim yok efendim savcılık izni olacak ve 3 ay içinde sonuçlanacak dedim.hepsi dolandırıcvı

---------------------------------------------------------

Çarşamba günü saat 15:00 civarında Acildestek24.com'dan arandım. +90902129141712 bir numaradan M*** diye bir boğuk sesli bayan. Bana kasım 2012'de pakete sesli üye olduğumu ve ıslak imza yerine geçtiğini söyledi. 299 TL'ye uzlaşacağımızı yoksa 2.000 TL'ye kadar icra takibi olacağını söyledi.

--------------------------------------------------

Acildestek24.com adına 07.01.2014 salı günü saat: 11:55'de 02129141712 no'lu telefondan beni aradılar ve sigorta yaptırdığımı söyleyerek para istediler fakat ben böyle birşey yapmadım ve hiçbir şey onaylamadım.

Ufak bir araştırdım..