Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arasý

Konu: Sayýn forum yöneticileri

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Sayýn forum yöneticileri

son zamanlarda saçma iftira yalan yanlýþ bir sürü kopya paste edilen özellikle bu VATANI CANI GÖNÜLDEN KURTARMAK ÝÇÝN ÇIRPINAN VE DEÐERLÝ SÝLAH ARKADAÞLARIYLA BÝZE BAÐIMSIZLIÐIMIZI SAÐLAYAN KÝÞÝLERE ALENEN SALDIRI VARDIR ;ÝFTÝRA ÇAMUR AT ÝZÝ KALSIN TARZINDAN BÝR SÜRÜ ZIRVALIKLAR AÇILMAYA BAÞLANMIÞTIR BUNLARI YAPANLARDA BELLÝ ZÝHNÝYETE ÇALIÞAN BELLÝ KÝÞÝLERDÝR LÜTFEN BU KONDA DUYARLI OLUP DAHA DÝKKATLÝCE KONTROL ETMENÝZÝ DÝLÝYORUM özellikle büyük harflerle yazdým az önce MUSTAFA KEMAL ATATÜRK hakkýnda çirkin iftiralarý okurken sinirlendim tekrar ediyorum bu konulara dikkat edilmesini rica ediyorum saygý ve sevgilerimle

Kullanýcý Bilgi Menüsü

o yazýyý yazan vatandaþ birde örnek vermiþ yarun yahyadan daha harun yahayanýn kim olduðunuu bilmiyor burada saçma sapan konu açýyor harun yahya denen þahýs sahtekarýn önde gidenidir þunanda A9 da bir sürü neolduðu belirsiz kýzlarla kakakikiri yapan dini kullanan keçi sakallý kendini yakýnda mehdi ilan edecek kadar kafayý yemiþ bir þahýstýr
    Konu harkan tarafýndan (16-01-2014 Saat 13:05 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Online oldugumuz surece bu konularý hemen siliyoruz merak etmeyin 24 saat site basýnda olamýýyoruz malesef
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Teþekkürler sayýn Yýlmaz!
    Kendini bir ideolojiye kaptýrmýþ arkadaþýn saçma sapan görüþlerini buraya taþýmasýndan ben de rahatsýz olmuþtum.Sanki daha önce bu forumdan süresiz banlanan .....77 nickli arkadaþýn yeni bir versiyonu gibiydi.Ben ona sadece "Allah yardýmcýsý olsun!" diyorum.Sevincim,anýnda müdahalenizedir.Saygýlar..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Serkan abi haklý herzaman online olamýyoruz. Zaten fýrsat buldukça telefondanda olsa foruma göz atýyorum Hilmi abi bu konu hakkýnda pm atmýþ ama þimdi görebildim maalesef.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hassasiyetiniz için çok teþekkürler aslýnda bu gibi konulara biz düz üyeler anýnda tepki koyup yönetime bilgi verirsek dah hýzlý müdahale olur ve forum daha kaliteli hale gelir iyi çalýþmalar diliyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sýkýntýlý oldugunu düþündügünüz mesajlarý rapor etme butonu var bu þekilde forum yöneticileri daha hýzlý ilgili mesajý görebilmektedir.. ayrýca yöneticiler her an forumda aktif olamayabilirler..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bi kaç çümle yazardým ama yetkim yok

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý rselturk Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Teþekkürler sayýn Yýlmaz!
    Kendini bir ideolojiye kaptýrmýþ arkadaþýn saçma sapan görüþlerini buraya taþýmasýndan ben de rahatsýz olmuþtum.Sanki daha önce bu forumdan süresiz banlanan .....77 nickli arkadaþýn yeni bir versiyonu gibiydi.Ben ona sadece "Allah yardýmcýsý olsun!" diyorum.Sevincim,anýnda müdahalenizedir.Saygýlar..
    Yazýlarýna bakacak olursak o ...._77 kullanýcýnýn ta kendisi heralde. Ama diðer mesajlarýna bakacak vaktim yok. Daha sonra bakarým ona dair en ufak izde þutlarým vallah. Gerçi þimdide þutlanmasý lazým ama neyse.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri