Olimpiyat Tehlikesi!

Sezonun ikinci yarýsýnda maçlarýný oynayacaðý yeni bir stat arayýþýnda olan Beþiktaþ, Atatürk Olimpiyat Stadý'ndan gelen olumsuz güvenlik raporuyla sýkýntýya düþtü.

Beþiktaþ yönetimiyle birlikte Atatürk Olimpiyat Stadý'ný inceleyen güvenlik uzmaný, karþýlaþmalarýn burada oynanamayacaðýný belirtti. Özellikle turnikeler ve dýþ güvenlik konusunda sýkýntýlar bulunuyor.

Ligin ikinci yarýsýndaki maçlarýný Atatürk Olimpiyat Stadý'nda oynamak isteyen Beþiktaþ Yönetimi'ne dün statla ilgili kötü haber geldi. Sabah saatlerinde Atatürk Olimpiyat Stadý'nda bilirkiþi ile birlikte incelemelerde bulunan Beþiktaþlý yetkililer, uzman bilirkiþinin güvenlik nedeniyle olumsuz rapor vermesi üzerine zorda kaldý.

Galatasaray ile oynanan derbi maçýnda yaþananlar nedeniyle, stada gelen bilirkiþinin en ufak detayý bile yakýndan incelediði ve güvenlik nedeniyle maçlarýn Ýkitelli'de oynanmasýnýn riskli olduðunu söylediði öðrenildi. Bu konuda Ýstanbul Valiliði ile yakýn temasta bulunan Beþiktaþ Yönetimi'nin, Kayseri Erciyesspor maçýný Atatürk Olimpiyat Stadý'nda oynamak için yoðun mesai harcadýklarý vurgulandý. Stadý gezen uzmanýn, özellikle stat turnikeleri ile dýþ güvenlik konusunda, Beþiktaþ Yönetimi'ne sýkýntýlar olduðunu bildirdi.Skorer