Aziz Yýldýrým yýllar önce Mehmet Ali Aydýnlar'ýn vefat eden evladý üzerinden prim yapmakla suçlamýþtý. Þimdi kendisinin yeni doðmuþ kýzýyla yaptýðý ne?
F.Bahçe Baþkaný Aziz Yýldýrým, Mehmet Ali Aydýnlar'ýn -Allah rahmet eylesinvefat eden çocuðunun üzerinden prim yaptýðýný söylemiþti, "Üzülecek bir durum yok çünkü numara yapýyor. Alenen evlat acýsý üzerinden sömürü yapýyor. Biz yemiyoruz bu numaralarý" demiþti. Þimdi ayný Aziz Yýldýrým maþallah, Allah uzun ömürler versin çok da güzel olan kýzýný kucaðýna alarak tenkit ettiði olayýn daha da tehlikelisini sömürü olarak kullanmýyor mu? Ýkide bir yargýyý, hakimleri, savcýlarý eleþtiriyor. Ayný Aziz Yýldýrým, ben Telegol'de tenkit yaptýðýmda "Yargýyý küçük düþürüyor" diye beni ve o ekibi savcýlýða þikayet etti. Gittik ifade verdik. Ayný Aziz Yýldýrým þimdi Atatürk'ü dilinden düþürmüyor. Zaten insanlar sýkýþýnca Atatürk'ten bahsediyor. Bir insanýn Atatürk'ten bahsedebilmesi için öncelikle askerliðini yapmasý gerekir.
POSTERDEKÝ ATATÜRK CANLANIRSA
Þerefli Türk ordusunda askerlik yapmamak için yýllar önce Ýzmir Hava Hastanesi'nden 'kalça çýkýðým var' diye sahte çürük raporu alacaksýn, (Raporu almadan önce Düzcespor'da futbol oynayacaksýn), sonra da Atatürkçü kesileceksin. (Üstelik kalça çýkýðý doðuþtan olan rahatsýzlýktýr) Sonra da bakacaksýn bu iþten dolayý ipliðin pazara düþecek, bu sefer bedelli askerlik çýkacak. 60 yaþýnda bedelli askerlik parasý yatýrýp askerlikten yýrtacaksýn. Aziz Yýldýrdým, Türk ordusunu ve Atatürk'ü çok düþündüðü, çok sevdiði için yaptýðý iki eylemle iki defa askerlik yapmýþ oluyor. Ondan sonra da posterinin önünde Atatürk'ün adýný aðzýna alýyor. Acaba o posterdeki Atatürk bir canlansa Aziz Yýldýrým için ne düþünür, ne yapar bilemiyorum...
yorum !
Erman Toroðlu'ndan:45:

Teþekkur:
Beðeni:
Alýntý

Yer imleri