Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arasý

Konu: Lig TV bu pankartý sansürledi, sosyal medya ayaklandý!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Lig TV bu pankartý sansürledi, sosyal medya ayaklandý!

Trabzonsporlu taraftarlarýn Beþiktaþ maçýnda açtýðý siyah pankart, yayýncý kuruluþ tarafýndan ekranlara getirmeyince medyada büyük tepkilere neden oldu.
    Trabzonspor - Beþiktaþ karþýlaþmasýnýn 59. dakikasýnda bordo mavili taraftarlar siyah bir pankart açtý. Avni Aker Stadý'nýn Maraton tribününde açýlan siyah pankartta "LÜTFEN ÝSTÝFA" yazýyordu... Bu pankart açýldýðý anda tribünler hep bir aðýzdan 'YETER YILDIRIM DEMÝRÖREN' diye baðýrdý...

Yayýncý kuruluþun açýlan bu büyük pankartý ekranlara getirmemesi sosyal medyada büyük tepkilere neden oldu.

SOSYAL MEDYADAN TEPKÝLER
    @Esradiyorum Trabzonspor taraftarý pankart açtý ligtv göstermiyor.
    @futbolkonusalim Lig tv neden trabzonspor'un protsto pankartýný göstermedi izleyicilerine?!!?!?!???
    @erknsyngl Trabzonspor - Beþiktaþ maçýnda dev boyutta "Lütfen Ýstifa!" pankartý açýldý. "Federasyon istifa" tezahüratý devam ediyor.
    @OgunTurkmen61 Siz Üç Maymunu Oynamaya Devam Edin Pankart Herþeyi Anlatýyor 2010-2011 ÞAMPÝYONU TRABZONSPOR
    @DrogBabamBenim Trabzonspor'lularýn açtýðý LigTV'nin göstermediði pankart Yayalým Arkadaþlar herkes görsün.
    @ack_1903 Trabzonspor taraftarýnýn açtýðý ve Lig TV tarafýndan üzerine reklam konularak sansürlediði o pankart.
    @uAslannMustafa Trabzonspor taraftarýndan dev pankart helal olsun.. Yeeeteeer yýldýrým demirören yeeeeeteerrr !
    @nermndnc Trabzon Spor taraftarý TFF istifa diye pankart açmýþ Lig Tv reklam koydu göstermedi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ben bu gerçeði gördüm ve iptal ettirdim.Kendi liglerini kendileri izlesinler.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kardeþim ts un kupasýný verin .bu vebaldan yaþamayýn 2010.2011.yýlý þampitonu TRABZONSPOR bunu kimse inkar edemez

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben de artýk 2012 den beri lik tv kullanmýyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

öylede böylede izliyoruz neyi deðiþtiriyor ki?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri