REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/4 1234 SonSon
31 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Döviz-Altın-Borsa Yorumları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Döviz-Altın-Borsa Yorumları

Dolar: 2,38 Tl Euro:3,28 Tlyi Geçti (27 OCAK 2014)

canlı altın ve döviz kurlarını anlık olarak buradan takip edebilirsiniz. Bir çok site var fakat en doğru gösteren burası.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

altını ons olarak buradan takip edebilirsiniz
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. JAVA YUKLEMENİZ GEREKİR

veya buradan ons takipi yapabilirsiniz
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu MUTAF tarafından (29-01-2014 Saat 23:27 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Altıında 97 ye cıkmış 100 tl yi aşacak herhalde sarıkız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Altıında 97 ye cıkmış 100 tl yi aşacak herhalde sarıkız
    11 aydır 25bin zarardan + 4bin kara geçtim o sarıkızda
    benden mutlusu yok.

Merkez bankası yarın olağanüstü toplanacak söylentisi ile usd:2,33 euro:2,19 düştü.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Evet düştü euro-dolar-altın
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

@mutaf sence altın yukselirmi 95 den veya 94 den almak mantıklımı? yoksa yarını beklemek mi lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aynen bende geç kaldım alyans alacaktım düşükken almadım

Bu haftada almak istiyorum ne yapsamki içimden bir ses bu saatten bu altın düşmez diyor ağustos sonuna kadar böyle gider gün günden kötü geliyor borsa battı

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bugunde sert düşüş devam ediyor euro 3.08 dolar 2.26 altın 91 indi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

düşsün abi bu nedir yaaa

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı MUTAF Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    11 aydır 25bin zarardan + 4bin kara geçtim o sarıkızda
    benden mutlusu yok.

Merkez bankası yarın olağanüstü toplanacak söylentisi ile usd:2,33 euro:2,19 düştü.
    97 den satmışmıydın basri hoca

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    97 den satmışmıydın basri hoca
    93,2den aldığım altından 350 gramını 94.4ten,
    150 gramını 96,20den sattım. yuzde 50 altından çıktım
    geri kalan yuzde 50 için satmaya fırsat olmadı. gram 94+ lere çıkarsa satışa başlarım.

elde kalanı satmaya fırsat olmadı ve sağlam düştü.
    dün geceki faiz kararları ilede dolar ve altın aynı orantılı el ele düşmeye devam ettiler.

Bugun içinde dolar 2,24ten direkt olarak 2,31 lere kadar cok ciddi yukseliş gösterdi. aynı anda gram aldın 93liralara kadar geldi. sonra tekrar düşmeye başladı.

bu aksam saat 9 da fed kararlarındadna pek bişey çıkmadı.
    altın ons olarak 1265 / usd 2,25lerde seyrediyor.
    aslında fed kararlarına göre varlık alımlarında 10 milyar dolar olarak azaltım olacağını herkes biliyordu. onsun düşmesi, doların yukselmesi normaldi ama olmadı. herkes fiyatlandırmasını buna göre yaptı.

son 2 haftadır her sabah saat 10-11 arası dolarda ciddi hareketler oluyor. rekor üstüne rekorlar. veya bu sabahki gibi 2,16 liradan direkt 2,25 liralara cıkması gibi.

Benim görüşüme göre ülke olarak sağlam bir ekonomimiz yok. bu yuzden dolarda yukseliş gercekleşmeye devam edecek. yeniden 2,30 - 2,35lere çıkmasını tahmin ediyorum. buda dolaylı yoldan altını 94 liralara çıkarabilir. ama onsunda 1285-1300lere tırmanması lazım. Şuan altına yatrım yaptığım için böyle bir düşüncede değilim. son zamanlardaki içerde ve dışardaki durum bunu gösteriyor.

YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. SADECE FİKRİM BU YONDE.
    BELKİ YARIN GRAM ALTIN 95 OLUR BELKİ 85.. BİLEMEYİZ.

Sayfa 1/4 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri