REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
31 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Döviz-Altın-Borsa Yorumları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    @mutaf sence altın yukselirmi 95 den veya 94 den almak mantıklımı? yoksa yarını beklemek mi lazım
    o rakamlar benim satış rakamlarım usta. bu yuzden bence almak mantıklı değil.
    zatende dun bugun en yuksek 93 lirayı gördü.

kısa vadede 90 liradan alım yapılabilir diye düşünüyorum cunku çok kısa zamanda 93 lirarala çıkıp iniyor gun içerisinde. fikrim bu yonde.

ons 1300 varsayalım
    usd 2,30 tl varsayalım

1300/31,1 = 41,80
    41,80X2,30 = 96,14 gibi gram altına çıkıyor. hedefim bu yonde..

usd 2,30 görebilirde ons 1272den dönup duruyor dürekli.
    buda gramı 93 lere getirip götürüyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sana göre basri hoca euro dolar altın üçlüsünden hangisine yatırım yapıp kazanmak mantıklı altın kendi seyriyle cıkmıyor su an döviz arttıgı için oda haliyle artııyor altın almak mantıklıı geliyor bana sence
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sana göre basri hoca euro dolar altın üçlüsünden hangisine yatırım yapıp kazanmak mantıklı altın kendi seyriyle cıkmıyor su an döviz arttıgı için oda haliyle artııyor altın almak mantıklıı geliyor bana sence
    altın dediğin gibi usd desteği ile yukseliyor.
    fakat şu an itibari ile fed kararları sonrası 1267 onsta kaldı. bu önemli. çünkü herkes düşecek diye düşünüyordu. bende. usd de düşmedi 2,26ya cıktı.

ayrıyetende ben şuan türkiye ekonomisine güvenmiyorum. en ufak bir sallantıda dolar kendini 2,30lara aıyor. hali ilede 1260larda olan ons, gram altınıda ciddi yukseltiyor.

gram altın 89-90lardan alınabilir, 93-94lerdende kısa vadede satılabilir.
    dolarda 2,18-2,20lerde alınabilir veya 2,22lerden, 2,30-2,33lerde satılabilir kısa vadede. bu yatırımın oranına göre değişir.

dün gece de bir arkadaşa sabah 2,20den aşağı görürsen al dedim. almamış. bugun bana sordu oda. ona dediklerimi sana da diyorum

tabi sorumluluk kabul etmem usta
    bir bakmıssın yarın gram altın 85lere düşmüş. dolar 2,05 olmuş.
    aşırı spekulasyon var şuanki ortamda.

inan birkişi çıkıp deseki, türkiye ekonomisi sallantıda, güvenini kabetti dese dolar 2,80 euro 4tl olur. gram 100tlyi gecer. ben böyle düşünüyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

düşmesini gerektirecek hiçbir adım yok. faiz bile işlemedi diyebiliriz.

ama yukselmesi için bir nedene bile ihtiyaç yok doalrında altınında.
    bugun afrika ülkesiyle alakalı bir faiz arttırımından dolayı, bizde 2,24ten 2,31e yukseldi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Haklısın basri hoca bakalım neler olacak yarın altın ve diger dövizler falan bakalım yukselecekmi
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yanar döner bir dönem sonrası, +17 aralık olayları ile iyice TL değer kaybı yaşadı
    FED 10 ay önce bu sinyali verdi, tahvil alımlarını azaltıcaz dedi.
    dolaylı yoldan usd değerlenmeye başladı tüm dünya ülke para birimlerine karşı.
    tabi TL ye extra değer kaybettirdi..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

usd 2,29
    euro 3,12

saat:10:48 itibariyle.. yuzde 2 yukseliş yaptı..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Mart ın ilk haftasına kadar altın bu şekilde 90-95 arası gidip gelir. Ben 90 altını göreceğini pek sanmıyorum Mart 10 dan sonrada altın belli bir seviyedde ve ufak artışlarla değerini artıracaktır.

Dolar ve Euro ise bu karışık ortamda bizim ekonomimizi iyice dağıtacağa benziyor.

Zira geçen hafta 1760 TL ye alabileceğim bir kombiyi bu hafta maalesef 1890 TL ye aldım.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

piyasa kapanırken gram altın 89,50 liraya kadar düşmüştü.
    şuan 90,20tl..

ons: 1244
    usd: 2,2545 / 2,2630 oldu
    Konu MUTAF tarafından (30-01-2014 Saat 21:49 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sabah 2,24ten aaşağı yakalanırsa usdye girebilirim.
    2,30lardanda satarım..

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri