Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 2/4 ÝlkÝlk 1234 SonSon
31 sonuçtan 11 ile 20 arasý

Konu: Döviz-Altýn-Borsa Yorumlarý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Serkan Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    @mutaf sence altýn yukselirmi 95 den veya 94 den almak mantýklýmý? yoksa yarýný beklemek mi lazým
    o rakamlar benim satýþ rakamlarým usta. bu yuzden bence almak mantýklý deðil.
    zatende dun bugun en yuksek 93 lirayý gördü.

kýsa vadede 90 liradan alým yapýlabilir diye düþünüyorum cunku çok kýsa zamanda 93 lirarala çýkýp iniyor gun içerisinde. fikrim bu yonde.

ons 1300 varsayalým
    usd 2,30 tl varsayalým

1300/31,1 = 41,80
    41,80X2,30 = 96,14 gibi gram altýna çýkýyor. hedefim bu yonde..

usd 2,30 görebilirde ons 1272den dönup duruyor dürekli.
    buda gramý 93 lere getirip götürüyor.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Sana göre basri hoca euro dolar altýn üçlüsünden hangisine yatýrým yapýp kazanmak mantýklý altýn kendi seyriyle cýkmýyor su an döviz arttýgý için oda haliyle artýýyor altýn almak mantýklýý geliyor bana sence
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Serkan Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Sana göre basri hoca euro dolar altýn üçlüsünden hangisine yatýrým yapýp kazanmak mantýklý altýn kendi seyriyle cýkmýyor su an döviz arttýgý için oda haliyle artýýyor altýn almak mantýklýý geliyor bana sence
    altýn dediðin gibi usd desteði ile yukseliyor.
    fakat þu an itibari ile fed kararlarý sonrasý 1267 onsta kaldý. bu önemli. çünkü herkes düþecek diye düþünüyordu. bende. usd de düþmedi 2,26ya cýktý.

ayrýyetende ben þuan türkiye ekonomisine güvenmiyorum. en ufak bir sallantýda dolar kendini 2,30lara aýyor. hali ilede 1260larda olan ons, gram altýnýda ciddi yukseltiyor.

gram altýn 89-90lardan alýnabilir, 93-94lerdende kýsa vadede satýlabilir.
    dolarda 2,18-2,20lerde alýnabilir veya 2,22lerden, 2,30-2,33lerde satýlabilir kýsa vadede. bu yatýrýmýn oranýna göre deðiþir.

dün gece de bir arkadaþa sabah 2,20den aþaðý görürsen al dedim. almamýþ. bugun bana sordu oda. ona dediklerimi sana da diyorum

tabi sorumluluk kabul etmem usta
    bir bakmýssýn yarýn gram altýn 85lere düþmüþ. dolar 2,05 olmuþ.
    aþýrý spekulasyon var þuanki ortamda.

inan birkiþi çýkýp deseki, türkiye ekonomisi sallantýda, güvenini kabetti dese dolar 2,80 euro 4tl olur. gram 100tlyi gecer. ben böyle düþünüyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

düþmesini gerektirecek hiçbir adým yok. faiz bile iþlemedi diyebiliriz.

ama yukselmesi için bir nedene bile ihtiyaç yok doalrýnda altýnýnda.
    bugun afrika ülkesiyle alakalý bir faiz arttýrýmýndan dolayý, bizde 2,24ten 2,31e yukseldi.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Haklýsýn basri hoca bakalým neler olacak yarýn altýn ve diger dövizler falan bakalým yukselecekmi
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yanar döner bir dönem sonrasý, +17 aralýk olaylarý ile iyice TL deðer kaybý yaþadý
    FED 10 ay önce bu sinyali verdi, tahvil alýmlarýný azaltýcaz dedi.
    dolaylý yoldan usd deðerlenmeye baþladý tüm dünya ülke para birimlerine karþý.
    tabi TL ye extra deðer kaybettirdi..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

usd 2,29
    euro 3,12

saat:10:48 itibariyle.. yuzde 2 yukseliþ yaptý..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Mart ýn ilk haftasýna kadar altýn bu þekilde 90-95 arasý gidip gelir. Ben 90 altýný göreceðini pek sanmýyorum Mart 10 dan sonrada altýn belli bir seviyedde ve ufak artýþlarla deðerini artýracaktýr.

Dolar ve Euro ise bu karýþýk ortamda bizim ekonomimizi iyice daðýtacaða benziyor.

Zira geçen hafta 1760 TL ye alabileceðim bir kombiyi bu hafta maalesef 1890 TL ye aldým.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

piyasa kapanýrken gram altýn 89,50 liraya kadar düþmüþtü.
    þuan 90,20tl..

ons: 1244
    usd: 2,2545 / 2,2630 oldu
    Konu MUTAF tarafýndan (30-01-2014 Saat 21:49 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sabah 2,24ten aaþaðý yakalanýrsa usdye girebilirim.
    2,30lardanda satarým..

Sayfa 2/4 ÝlkÝlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri