Bugun döviz baya düþtü altýnda pek hareketlilik olmadý basri hocam yorumlarýn neler bu 31 ocaktaki düþüþ ile ilgili
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Bugun döviz baya düþtü altýnda pek hareketlilik olmadý basri hocam yorumlarýn neler bu 31 ocaktaki düþüþ ile ilgili
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...
usd 2,24 ve aþaðýsý alým fýrsatý sayýlýr. 2,28 - 2,29 satýþ baskýsý yiyor usta.
Oralara gelince satýþ yemez, ufak bir siyasi dalaþmada 2,35lere atar kendini.
Bugun ABDden olumsuz sonuclar geldi bu yuzden usd 2,2385 þuan
Altýn 1250-55 onslarda dolaþýyor. gram 90,05lerde.
Onsta 1275lere gelip buralara düþtü. Normalde 1220 onslara kadar düþmesi gerekirdi ama fiziksel talepten dolayý bu rakamlarda.
Dolar 2,3 ons 1285 görür diye düþünüyorum yakýn zamanda. Tamamen türkiyeden baðýmsýz olarak.. Yatýrým tavsiyesi deðildir..
serkan kardeþim bir arkadaþým 15 bin tl"ye 1 ay önce altýn almýþtý. aradan bir kaç ay geçti, karý 2500 tl oldu. çok iii kar etti iyi yatýrýp isabeti oldu, düþüþte alanlar, þimdilerde çok iii kar etti. geçen konuþurken aliciðim ben araba falan alsaydým, fiat düþüp zarar edecektim Allahtan bütün parayla altýn aldým dedi, þimdiki karým en az 2500 tl dedi bana. tebrik ederim sabit bir karar almýþsýn dedim.
LEBEN ?
Bu iþler belli olmuyor ali ustam bir taraf kazanýýyor bir taraf kaybediyor her zaman oynatan kazanýyor .Euro falan cok düþtü bugun
EURO VE dolar son 2gündür düþtü altýndada düþme var yarýn cuma bakalým veriler acýklanacak falan diyorlar neler olacak bakalým
2,21den usdye girebilirim..
ons: 1271 gördü þuan 1268+-
usd : 2,2230
eur : 3,060
Dolar ve euro bugunde düþtü.euro bir ara 2.98 gördü þu an ben 3.05 ten almýþtým euroyu su duruma göre 220 tl zararým var beklemedeyim satmadýgým surece zararda deðilim
dün sert düþüþ yaþayan usd 2,1850lere kadar düþüp tekrar 2,2200lere çýktý
ons 1267
gram altýn 90,40tl
ons 1301,50
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri