Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
23 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Nex 8000 Xcam'lara cw menüsü geliyor.

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bılgı ıcın tskler next 8000 maduru suan cok kullanıcı var hepsı ıcın ıyı olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu haber çok güzel
    next 8000 xcam, next 8000 plus, aciko 4222 ci, next 2000 plus ci, next 2000 Xfta, yumatu iq

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya olur inşallah pc yok atamıyoruz hiç olmazsa elle atarız bekliyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Malum paket sistem değişecek ya verilir tabi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu yazılımın verileceği kesin. Ancak ne zaman olur bilemiyorum. Hatta istense 8000 lere share bile yapılabilir. Mach hoca 8000 lere sharing verilmeyecek, çalışma yok diyor. Yani verilmemesini cihazın teknik bir eksikliğine bağlamıyor Ancak şunu kabul da etmeliyiz ki, bu cihazlardan sonra birçok seri ve yeni modeller çıktı. Eski serilere share de verilirse yeni cihazları kimse almaz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı acartekin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu yazılımın verileceği kesin. Ancak ne zaman olur bilemiyorum. Hatta istense 8000 lere share bile yapılabilir. Mach hoca 8000 lere sharing verilmeyecek, çalışma yok diyor. Yani verilmemesini cihazın teknik bir eksikliğine bağlamıyor Ancak şunu kabul da etmeliyiz ki, bu cihazlardan sonra birçok seri ve yeni modeller çıktı. Eski serilere share de verilirse yeni cihazları kimse almaz..
    sayın arkadaşım
    eski yeni diye birşey söz konusu olamaz starsat.yumatu.humax.dreambox bunlar çokmu yeni cihaz bunlara veriliyor bu bir pazar ama next 8000 nasıl oldu ise arka planda kalan cihaz oldu
    bu saatten sonra cw verilse ne olur verilmese ne olur
    sağlıcakla kalın

i

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı polo_06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sayın arkadaşım
    eski yeni diye birşey söz konusu olamaz starsat.yumatu.humax.dreambox bunlar çokmu yeni cihaz bunlara veriliyor bu bir pazar ama next 8000 nasıl oldu ise arka planda kalan cihaz oldu
    sağlıcakla kalın

i
    çok dogru geçti borun pazarı hesabı kart paylaşımı verilse ya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı balıkcı57 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çok dogru geçti borun pazarı hesabı kart paylaşımı verilse ya

Verilse iyi olur tabii ki. Ben de çok isterim bunu. Ancak şunu da unutmayın nextin yeni çıkan serilerine bile henüz kart paylaşımı verilmedi daha.(örnek yeni çıkan süper plus'un cis serisi) Share daha yeni yeni başlayan ve yayılan bir olay..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı polo_06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sayın arkadaşım
    sağlıcakla kalın

i
    Demekki oluyor ki 8000 serisine share verilmeyeceği açıklandı. Belirttiğin cihazlardan yumatu hariç hepsi de çok pahalı cihazlar. Ayrıca onların eskileri bile çok özelliğe sahip. 8000 lere bundan sonra cw(constant dw) verilse bile bu çok önemlidir. Çünkü bu cihazı kullananların en çok talep ettiği cw keyleri elle ve loaderle cihaza atamamaları. Ve editli yazılım beklemeleri.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

next 8000 lere ben criptorworks ***,leri condast cw giriyorum okiii
    sadece hotx ve ertoik girilmiyor cükki cam3 keyleri belli degil 12662+12692
    astar 19 telestar 15 west realytv t....e 8000,lerde medipark hisipada acıyor
    5 dogu sirüs pg lerde acıyor. piremerlerde acıyor asytar 12070+mgm,de acıyor . daha ne olsun kaonm sunny,dede bunlar yokya degilmi . Arkadaşlar ?

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri