Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: Alonso 2007 de Mclarende

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alonso 2007 de Mclarende

Fernando Alonso ve Mclaren büyük bir sürpriz yaparak 2007 yılı için anlaştıklarını duyurdular mobil telefon devi Vodafone ile 2007 yılı için sponsorluk anlaşması imzalayan İngiliz takımı, şimdi de dünya şampiyonu Fernando Alonso ile yine 2007 yılı için imza attı. İspanyol Alonso, bu yıl 24 yaşında Renault ile dünya şampiyonluğuna ulaşarak, Formula 1’in en genç dünya şampiyonu unvanını almıştı
    Genç pilot, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “2007 sezonu için çok heyecanlıyım. Vodafone-McLaren-Mercedes için yarışmak, benim için harika bir fırsat. Renault’dan ayrılacağım için üzgünüm ama insanın eline geçen bazı fırsatlar kaçırılmak için fazla iyidir” diye konuştu.

Öte yandan, şu anki pilotları Finlandiyalı Kimi Raikkonen ile Kolombiyalı Juan Pablo Montoya olan McLaren, geçen sezon takımlar klasmanında ikinci olmuştu.

McLaren Mercedes'te Fernando Alonso'nun gelişinin kimi pilotluktan edeceği ise şimdiden merak konusu oldu. McLaren'da Fin pilot Kimi Raikkonen ve Kolombiyalı Juan Pablo Montoya'nın sözleşmeleri sürüyor.

Formula 1 yazarları ve otoritelerin görüşü ise, şu an takımın birinci pilotu olan Kimi Raikkonen'in ikinci pilotluğa getirilerek Juan Pablo Montoya ile takımın yollarının ayrılacağı yönünde

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Allaaaah beee Bu çok güzel bir haber abla daha yeni gördüm... Büyük ihtimalle Montoyayı gönderiyorlar.. Çok güzel oldu bu haber çok... Abla yemek arasında F1 mi izliyorsun

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence 2007de Kimi de ferrariye geçer Alonso ile Montoya takım arkadaşı olur
    bu arada yarışlar bi başlasın ozaman F1 arası yemek yapcam size

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Nakkus Nickli Üyeden Alıntı
    bence 2007de Kimi de ferrariye geçer Alonso ile Montoya takım arkadaşı olur
    bu arada yarışlar bi başlasın ozaman F1 arası yemek yapcam size

abla hiç zannetmiyorum mclarende montoya pek yararlı olmadı... Kimi için alonsodan sonraki şampiyon diyorlardı... Hatta bu sezonda alonso olmasaydı kimi şampiyondu... Hiç zannetmiyorum Kimiyi göndermez mclaren... En iyi araç mclarende pilotlarda iyi olursa Mclareni kimse tutamaz diyorum... Öylede olacak galiba... Bu sezon iyi geçecek öyle görünüyor.

Saygılar...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben ferrari taraftarı olduğum için gönlümden 2007 de Kimi'nin ferrariye geçmesinden yana umarımda geçer gerçekten çok iyi bir pilot
    bu sezon Alonso şansıyla şampiyon oldu
    eğer mclaren motor sorununu gidere bilseydi şampiyon Alonso değil Kimi olurdu
    montoya da nereye giderse gitsin kendisini hiç sevmem :greedy:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgi için sağol..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri