Arkadaşlar hepinizin ilgisine tek tek teşekkür ederim, öncelikle ben dün polis karakoluna şikayette bulunmak amacıyla gittiyimi söylemek isterim, karakoldaki memur dilekçe yazmaya gerek olmadığını söyledi bana, iyiki kredi kartı nosunu vermemişim, beni arayan dolandırıcılardan 2 gündür ses yok, bakalım işin sonu nereye varacak, inşallah bana zeval olmaz, ben sağlığımla ilgili evet teahhütü verdiyimi kesinlikle hatırlamıyorum ve vermedim, zira hayali bir sigorta kurumu gibi gözüken dolandırıcı bir kuruma nasıl olurda evet derim asla asla öğle bir şey yok, bu özel kuruma para yatıracağıma gider sgk"ye para yatırırım, varmı öğle bir şey yaaa neymiş sırf onlara telefonda evet dediyimiz için borçlu çıktık, bunlar vatandaşın telefon numarasını ve vatandaş bilgilerini kimden alıyorlar, onlara kişiel bilgileri kim veriyor, ülkemizde insan dolandırmak bu kadar kolay kolay olmamalı, mzlesef bizi koruyan hiç bir maddede yok, buna son vermeleri gerekiyor, yani önlerine geçmeleri gerek artık diye düşünüyorum.
Nötig. Peki arkadaşlar bu durumda ne olacak adamların dediği gibi gerçekten 299 lira olan hayali borç hacisle 2500 tlmi olacak, herkes bişey söylüyor, ve işin ucu yok. sizce ben bu konuyu unutuyummu rahat olabilirmiyim? ilginize teşekkürler ediyorum.
Yer imleri