arkadaşlar elim de birtane 2000cı plasvara fabrika çıkışı üzerindeki versiyon 501b ben buna yazılım atamıyorum p +tuşuna basıp cihazı açıyorum 0030 çıkmıyor bucihaza neyapmam lazım yardımınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler![]()
arkadaşlar elim de birtane 2000cı plasvara fabrika çıkışı üzerindeki versiyon 501b ben buna yazılım atamıyorum p +tuşuna basıp cihazı açıyorum 0030 çıkmıyor bucihaza neyapmam lazım yardımınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler![]()
Hiç bir şey çıkmıyormu? 8888 çıkıyorsa servise götürmelisin. Flash uçmuştur.
arkadaşlar cihazın p+ tuşuna basarak açıyorum 0030 cihazın displeyinde yazmıyor sorun burda 0030 açılmadığından pc linkle yazılım atamıyorum cihaz daha fabrika çıkış versiyonuyla hiç versiyon atılmış degil 0030 u nasıl çıkarabilirim bu konuyla ilgili bilginiz varsa desteğinizi bekli yorum
Konu ceki tarafından (09-01-2006 Saat 16:47 ) değiştirilmiştir.
PClink eski yükleme programıyla deneyin....
bende atamadım.sanırım yazılım dosyalarında sorun var
arkadaşım önce cihazına uygun boot dosyasını atın daha sonra p+ ya basılı tutup cıhazın fişini elektriğe taktıgınızda 030 yazacaktır ve bundan sonra cihazınıza uygun yazılımı atabilirsinzi kolay gelsinceki Nickli Üyeden Alıntı
saygılar
arkadaiım cihazın kumandasından herhangi bir kanalın üzerindeyken ok dümesine bastıgınız zaman sol köşede küçük halde kanalın görüntüsü varmı?
yoksa eski versiyondur alper arkadaşın bahsettigi gibi ınf veya fme serisinin boot yazılımını çekiç işaretinden yükleyeceksiniz ve sonra son yazılımı ampulden yükleyeceksiniz..
ilginize teşekkürler arkadşlar deniycem inşallah olur
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri