REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: 2000cı plas yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

2000cı plas yardım

arkadaşlar elim de birtane 2000cı plasvara fabrika çıkışı üzerindeki versiyon 501b ben buna yazılım atamıyorum p +tuşuna basıp cihazı açıyorum 0030 çıkmıyor bucihaza neyapmam lazım yardımınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hiç bir şey çıkmıyormu? 8888 çıkıyorsa servise götürmelisin. Flash uçmuştur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

PCLink2[1][1].0i User yükleme loderi ile deneyiniz.çekiç işrareti olan yerden yazılımı kabül etmimiyorsa elin p +tuşuna basılı halde ciyazın fişini takın cihazın ön panelinde 0030 çıkar. ampul işaretinden yazılımı yükleyebilirsin...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar cihazın p+ tuşuna basarak açıyorum 0030 cihazın displeyinde yazmıyor sorun burda 0030 açılmadığından pc linkle yazılım atamıyorum cihaz daha fabrika çıkış versiyonuyla hiç versiyon atılmış degil 0030 u nasıl çıkarabilirim bu konuyla ilgili bilginiz varsa desteğinizi bekli yorum
    Konu ceki tarafından (09-01-2006 Saat 16:47 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

PClink eski yükleme programıyla deneyin....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende atamadım.sanırım yazılım dosyalarında sorun var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ceki Nickli Üyeden Alıntı
    arkadaşlar cihazın p+ tuşuna basarak açıyorum 0030 cihazın displeyinde yazmıyor sorun burda 0030 açılmadığından pc linkle yazılım atamıyorum cihaz daha fabrika çıkış versiyonuyla hiç versiyon atılmış degil 0030 u nasıl çıkarabilirim bu konuyla ilgili bilginiz varsa desteğinizi bekli yorum
    arkadaşım önce cihazına uygun boot dosyasını atın daha sonra p+ ya basılı tutup cıhazın fişini elektriğe taktıgınızda 030 yazacaktır ve bundan sonra cihazınıza uygun yazılımı atabilirsinzi kolay gelsin

saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaiım cihazın kumandasından herhangi bir kanalın üzerindeyken ok dümesine bastıgınız zaman sol köşede küçük halde kanalın görüntüsü varmı?
    yoksa eski versiyondur alper arkadaşın bahsettigi gibi ınf veya fme serisinin boot yazılımını çekiç işaretinden yükleyeceksiniz ve sonra son yazılımı ampulden yükleyeceksiniz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ilginize teşekkürler arkadşlar deniycem inşallah olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazılımı atmadan önce buradaki linki bir incele

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri