Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Kaçak elektrik için trafo kurmuşlar

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Kaçak elektrik için trafo kurmuşlar

DEDAŞ'ın yaptığı incelemede Diyarbakır'ın Sur ilçesi Sarılar Köyü'nde kaçak elektrik trafosu kurulduğu tespit edildi. Trafoyu almak için bölgeye giden ekiplerle köylüler arasında gerginlik çıktı.

DEDAŞ, bölgede kaçak kayıp elektrik oranını düşürmek için yaptığı çalışmalar neticesinde, Sarılar Köyü'nde sera amaçlı kaçak bir trafonun kurulduğunu tespit etti.

Ekipler bölgeye giderek kaçak trafoyu almak istedi. DEDAŞ görevlilerinin geldiğini gören köylüler, ekibe saldırıda bulundu.

Bunun üzerine DEDAŞ yetkilileri Diyarbakır İl Jandarma Alay Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü ekiplerinden güvenlik desteği istedi. Yeniden Sarılar Köyü'ne giden ekipler yine saldırıya uğradı.

Olaya çevik kuvvet ekiplerinin müdahale etmesinin ardından vatandaşlar bölgeden uzaklaştırıldı.

Yaşanan gerginliğin ardından kaçak kullanılan trafo, DEDAŞ ekipleri tarafından söküldü.

06.02.2014 Perşembe 11:35 - Cnn Türk

Kullanıcı Bilgi Menüsü

anca bedava kullanamsını bılırler ....
    Konu yargıç_1 tarafından (07-02-2014 Saat 02:39 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaş bunlar ne cesaretle yüksek gerilim hattına trafoyu takabiliyorlar. O tellerde tahminim en düşük 10500 volt elektrik geziyor. Bende elektrikçiyim bende biliyorum bu işleri. İnanın normal bina tesisatı yaptıktan sonra direkten elektrik bağlamaya çıktığımda korkuyorum ya bağlarken. Kolumu yanlışlıkla titretsem çarpılmam içten bile değil yani.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yakışırrr onlaraaa sonrada mağdurumda mağdurum.!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazdığımız mesajlara dikat edelim herkezin içinden bişeyler geciyor bişeyler yazmak istiyor ama yeri burası değil

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sık sık urfaya gider gelirim.urfadaki kaçak oranı %80 den fazla.
    merak ettim gezdim.şehir merkezinde yerleşim çok farklı.süryani mahallesi,arap mahallesi buralarda evlerde hiç saat yok
    zenginler ,agalar urfanın ggirişinde karaköprüde oturur.kiralar 800-1000 evler 300-500000 lira,diyeceğim sadece burada aboneler var.
    ilçelerinde ise daha kötü.hiç sayaç yok evlerde.elektrik bağlatmak için mahalledeki elektrikçiye söyle gelir bağlar.
    yukarıdaki haberde trafoyu yakalayan felan yazıyorya,ben hiç inanmadın.var bu işte bir bit yeniği.

bu durum senelerdir böyle.hiç kimse cıkıpta bu yanlış demez.baştakide,alttakide seyreder dururuz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tedaş kurumunun allah bin belasını versin elime geçse bir kaşık suda boğarım. hakkımı kuruşu kuruşuna kadar helal etmiyorum. onca yatırdığım parayı her kim yiyecekse inşallah yemeye zamanı olmadan mefta olur. en büyük soyguncu ve hak yiyen tedaş kurumunun ta kendisidir. hatta ve hatta içimden çok daha kötü beddualar okumak geliyor. ama yeri burası değil. zehir zıkkım yesinler diyorum. selametle.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ah be Ali kardeş,"en büyük soyguncu ve hak yiyen..."bir bütünün küçük bir parçasıdır.Havuzcu müteahhit taifeleri "bu milletin......na koyacağız" diyen ifadeleri,ses kayıtları ortalığa dökülüyor da,birilerinin sesi çıkmıyorsa,koyver gitsin! Helal etsen de,etmesen de onlar semirmeye ve zıkkımlanmaya devam edeceklerdir...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rselturk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ah be Ali kardeş,"en büyük soyguncu ve hak yiyen..."bir bütünün küçük bir parçasıdır.Havuzcu müteahhit taifeleri "bu milletin......na koyacağız" diyen ifadeleri,ses kayıtları ortalığa dökülüyor da,birilerinin sesi çıkmıyorsa,koyver gitsin! Helal etsen de,etmesen de onlar semirmeye ve zıkkımlanmaya devam edeceklerdir...
    sevgili rselturk kesinlikle sana katılıyorum, ama beddua okumaktan başka elimizden hiç bir şey gelmiyor, ne yapabiliriz, elimizde imkan olsada yapsak, dediyin gibi götüren götürüyor zaten, helal etsekte etmesekte götürüyorlar. ahhh ahhhh biz ve bizim gibiler kimin umurunda, kısa ve öz ülkenin çivisi çıktı.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Haram olsun hepsine.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri