merhaba saygı değer arkadaşlar, iş yerimde otururken ptt memuru geldi, ali bey bir trafik cezanız var dedi, peki alıyım dedim, ceza kağıdını inceledim. laskiye caddesi üzerinde hız ihlali yapmışım diye bana 172 tl ceza kesilmiş, gittiyim hız 56. Trafik denetleme şube müdürlüğüne gittim ceza kağıdını incelettirdim, neymiş arabam ruhsatta kamyonet yazılmış diye orda en çok hız hakkım 55km dediler, bende sırf 1 mph hız yüzündenmi 172tl ceza kesildi diye sordum evet dedi, ya arkadaşlar öncelikle o cezayı bana kesen polis memurunu kınıyorum, allahından bulsun hakkımı helal etmiyorum, zevki sefa cezadan başka değil, yazıklar olsun. aracımla 50 -- 55 hız yaptığımda arkadan gelen araçlar bana söyüyorlar ve 50--55 hızla gidersem trafik sıkışır dedim, beni sağ taraftan geçerek uzun süreli korna çalarak uyarıyorlar diyorum, cevap yok, sağ şeritte dolmuş kamyon otokar araçları var, yani uzun lafın kısası ne yapacağımızı şaşırdık, hadi buyrun işin içinden çık. neyse gittim cezayı kuzu kuzu yatırdım. ama hakkımı helal etmiyorum, o cezayı bana kesen polis memuruda allaha havale ediyorum. zehir zıkkım olur İNŞALLAH. saygılarımla aliharbiye.
Yer imleri