REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
13 sonuçtan 11 ile 13 arası

Konu: Ülkemizde malesef yaşanmaz oldu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    balık baştan kokar önce bu kurallara başımızdakiler uyması lazım onlar aşırı hızla gider bir şey olmaz vatandaş 1 km fazla gitti diye bir sürü ceza keserler
    geçenlerde benim başım ada benzeri bir olay geldi kendi dükkanımın önünde hatalı park cezası yedim..bu arada ben milletle adeta buraya araç park ediyorlar diye adeta kavga ediyorum hatta polis çağırdım yapacak bir şey yok diyorlar ama benim aracıma kendi dükkanım önünde ceza kesiyorlar...
    Hocam bu söyleminize katılmıyorum yani bir işin başı yanlış yapıyorsa halkta yapmakta özgürmüdür ?
    Böyle olursa değil Türkiye dünyada yaşanmaz yani kötü örnek hiç örnek olabilir mi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uydu3405 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hocam bu söyleminize katılmıyorum yani bir işin başı yanlış yapıyorsa halkta yapmakta özgürmüdür ?
    Böyle olursa değil Türkiye dünyada yaşanmaz yani kötü örnek hiç örnek olabilir mi?
    örnek her zaman örnektir
    örneğin iyisi yada kötüsü olmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

MTV vergileri ne olacak hiç düşündünüz mü.Böyle her yıl azıcık azıcık artırmak ile vergiler neredeyse 1000 TL sınırına yaklaştı.Kimse farkında değil.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri