Gaziantepspor Baþkaný Ýbrahim Kýzýl, Cenk Tosun'u alan Beþiktaþ'a olay yaratacak sözlerle öfke kustu! Kýzýl Beþiktaþ'a "Yaptýklarý resmen hýrsýzlýk. Yaptýklarý ahlak dýþý. Bir de at hýrsýzý gibi poz vermiþler" gibi eþine az rastlanýr sözlerle tepki gösterdi.
Gaziantepspor Baþkaný Ýbrahim Kýzýl, Cenk Tosun'u alan Beþiktaþ'a olay yaratacak sözlerle öfke kustu! Kýzýl Beþiktaþ'a "Yaptýklarý resmen hýrsýzlýk. Yaptýklarý ahlak dýþý. Bir de at hýrsýzý gibi poz vermiþler" gibi eþine az rastlanýr sözlerle tepki gösterdi.
Kýzýl, "Cenk Tosun transferiyle ilgili demeç verdim, vermeyede devam edeceðim. Özellikle büyük takýmlarýn böyle davranýþlarda bulunmamasý lazým. Büyük takýmlar camialarýndan dolayý büyüktür. Yoksa bizden hiçbir farklarý yok. Beþiktaþ'ta 50 tane futbolcu var. Beþiktaþ yaklaþýk 1,5 yýldýr gerek yönetim gerek Mehmet Atalay olsun takýmýn içine girdiler ve Cenk'i bedava götürmek için elinden gelini yaptýlar. Hýrsýzlýk bu baþka birþey deðil" dedi.
"HIRSIZLIK YAPTILAR"
Sözleþme uzatmak için Cenk'e teklifte bulunduklarýný söyleyen Kýzýl, "Beþiktaþ, Cenk ve ailesi ile sürekli görüþerek çocuðun aklýný çeldiler. Biz Serdar Kurtuluþ transferinde Beþiktaþ'a yardýmcý olduk. Bunun karþýlýðýný böyle aldýk. Bu tür davranýþlar etik deðil. Resmen hýrsýzlýk. Cenk Tosun'u 4 milyon euroya verdi Lokomotiv Moskova. Fenerbahçe, Cenk Tosun'u istedi ama kendisi Beþiktaþ'a gitmek istediðini söyledi. Fenerbahçe transferden vazgeçti" diye konuþtu.
"AT HIRSIZI GÝBÝ POZ VERDÝLER"
Beþiktaþ'ýn çok büyük terbiyesizlik yaptýðýný söyleyen Kýzýl, "Fikret Orman da utanmadan Cenk ile poz veriyor. Bu davranýþla Fikret Orman, Gaziantep þehrine çok büyük saygýsýzlýk yapmýþtýr. Bu olay burada bitmeyecek. Bunu yapanlardan hesap soracaðýz. Bu tür emek hýrsýzlýðý yapan insanlarý lanetliyorum. Cenk'in hiçbir suçu yok ahlak dýþý davranýþý Beþiktaþ yapmýþtýr. Gaziantepspor'un içine at hýrsýzý gibi girdiler çocuðun aklýný çeldiler" þeklinde konuþtu.

Teþekkur:
Beðeni:

Alýntý

Yer imleri