SANSÜR şahane İNDİRA GANDİ HARİKA...Götürünn götürebildiğiniz kadar bu YOLLARDA BERABER YÜRÜYÜNLER...Birbirlerine RABBİMİZİN selamını verip sonra İÇKİ MASALARINDA bu milletin.......... diyen MİLLETE küfür eden o TERBİYESİZ şahsiyetleri ALLAH 'a havale ediyorum.Maşallahları var ALLAH' ı ağızlarından düşürmezler ama iş CEP lere gelince kimin eli kimin cebinde belli olmayan İĞRENÇ PAZARLIKLAR sonucu şu BAKANLIKTA kalsa ne iyi olur diyen ŞAHSİYETLER sizler ne yaparsanız yapın fark etmez gerek bu dünyada gerekde öteki dünyada ZEBANİLERE hesap verebilecekmisiniz.? Ordada SANSÜR yapabilecekmisiniz bakalım.!!! Rabbim ne diyor karşıma 2 şekilde gelmeyin diye 1.Bana ŞİRK KOŞMAYIN...
2.KUL HAKKI...Saçı bitmemiş YETİMLERİN, bu ülke için canını veren ŞEHİTLERİMİZİN evlatlarının hakkını koruyacağınız halde yeyin bakalım tıka basa yeyin...Ahmet Mehmet fark etmez bu ül***i ALLAH ' ın adını ağzından düşürmeyenler HZ ÖMER' in ADALETİ ni baştan aşağı OKUSUNLAR bir sürüden bir koyunu kurt kapsa bunun hesabını ben ALLAH 'a nasıl veririm diye düşünen....Çalışırken yanında 2 mum bulunduran misafiri geldiğinde birini söndürüp diğerini yakan bunun sebebini soran ZİYARETÇİSİNE sen geldiğinde ben DEVLET işleri ile uğraşıyordum , ama sen benim ÖZEL işimsin işte o yüzden diğer mumu yani KENDİME ait mumu yaktım diyen GERÇEK MÜSLÜMANLARDAN DERS ALSINLAR...

Teşekkur:

Yer imleri