REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
22 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Google’dan Sansürsüz İnternet İçin Dev Adım!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New Icons 31 Google’dan Sansürsüz İnternet İçin Dev Adım!

İnternete gerek ülkemizin gerekse de dünyanın son zamanlardaki en önemli gündem maddelerinden birisi belki de birincisi. İşte bu durumdan rahatsız olan ve rahatsızlığını defalarca farklı platformlarda dile getiren Google, en sonunda çareyi yine kendisi üretmeye karar verdi.

Washington Üniversitesi ile ortaklaşa yürütülen ve UProxy adı verilen çalışma sonuçlandığında, dünyanın neresinde olursanız olun herhangi bir engellemeye takılmadan internete girebilecek yani sansürsüz internet kullanıcısı olabileceksiniz.

Projenin mantığı son derece basit. İnternet kullanıcıları bu program, uygulama ya da ismi UProxy olacak olan şey her ne ise, bunun sayesinde Amerika Birleşik Devletleri ya da İngiltere gibi internete sansür uygulamayan ülkelerdeki arkadaşlarının internet sağlayıcılarından sörf yapabilecekler. Bunun için bu ülkelerde en az 1 arkadaşınızın olması gerekecek gibi görünüyor. Ancak projenin bu kısmının pek de sorun yaratacağı düşünülmüyor.

Son olarak Google, UProxy’nin kullanıcı dostu olacağını ve her yaştan ve her eğitim düzeyinden insanın rahatça kullanabileceğini açıkladı.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ülkemizde olması utanç bir şey ve çok üzücü bir olaydır, bakalım başka hükümet gelirse ne yapacak, tahminime göre ülkemizde şu an yasaklı site sayısı sanırım 40 bin civarında, rakam daha yüksek çıkarsada hiç şaşmam, olay tamamen insanlık dışı bir gelişmedir ve yüz kızartıcı bir suçtur. yapan yaptıran utansın KINIYORUM.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Konu bir siyasi partinin insafına bırakılmayacak denli ciddi.Hangi siyasi parti,hangi iktidar olursa olsun eleştirilmekten hoşlanmaz.Önemli olan bireysel dokulmazlıklarımıza iktidarların el uzatmalarını engellemektir.Bunun içinde sadece yerelde değil,tüm evrende güçbirliğini oluşturmak gerekir.Adım adım,dalga dalga "temel hak ve özgürlüklerin korunması için" evrene ses vermek gerekir!...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

maalesef iktidar eğitimli halk istemiyor, eğitimsiz herşeye evet diyen istedikleri gibi güdüyecek ve onlara biat edecek halk istiyor. maalesef üzülerek yazıyorum, halkın özgürlük adına hiç bir şeyi kalmadı.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ülkemizde olması utanç bir şey ve çok üzücü bir olaydır, bakalım başka hükümet gelirse ne yapacak, tahminime göre ülkemizde şu an yasaklı site sayısı sanırım 40 bin civarında, rakam daha yüksek çıkarsada hiç şaşmam, olay tamamen insanlık dışı bir gelişmedir ve yüz kızartıcı bir suçtur. yapan yaptıran utansın KINIYORUM.
    ustacım fikirlerine katılmamak mümkün değil.
    bugun herkes geçmişin karanlık yüzünü iyice ögrendi.sevgili genel başkanımıza kaset çekenler vede bunu piyasaya sürenler gün yüzüne çıktı.hani derlerya ÖKÜZ ÖLDÜ ORTAKLIK BİTTİ

şimdi senden istirhamım bu konuda başbakan ın dedikleri.ben bunu anlayamıyorum,bununla ilgili bir yorumda bulunsan.bir şeyden korktuğu malum.hatırlarsanız farklı ülkücüler diye bir grup vardı ve bunlar kaset görüntülerini twittırdan vermişlerdi.diyorki ya tekrar yüklerlerse diyor.bu mümkün mü bu sistemde.bahsettiği olay belli .enseset bir ilişkinin kasedinden bahsediyor.bahsedincede malum kişi kükrüyor.

ben bu işi engelleyeceğim diyor.zaten kaseti yayan cemaatcılar mış belli oldu.

iletişim dairesi kişinin 1 aylıksörfünü eski sistemde depoluyordu.bu süre 6 ay olacakmış.1 ay nana 6 ay ın farkı ne

bir şeyler dönüyor ama.:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu foruma 2006 da kurallarını kabul ederek girdim...kuralları buraya giren her üye biliyor...serkan kardeşimiz bu kuralları niye koydu..hiç koymasaydı olmazmıydı...demekki sakıncası çekingesi var...fakat internete girirken kural soran yok,üyelik isteyende yok...ahmet otaracak klevyenin başına mehmede hakaret küfür tehtit edip anasına sülalesine küfür edecek sonra hiç birşey olmamış gibi çayını yudumlamaya devam edecek...sonra çıkıp sokağa özgürlük diye biryerlerini yırtarcasına bağıracak...böyle yağma varmı yağ.....tabii başına gelmeyen bilmez...başına gelene bir sormak lazım bu işi.....bu iş birazda birkaç ay önce aynı malum çevreler tarafından alkol içki memlekette yasaklanıyor tantanasının deyişik versiyonu gibi geliyor bana...fakat sudan fazla alkolün tüketildiği herkezce aşikar...seçim günü yaklaştıkça daha sözde neler yasaklanacak hep birlikte göreceğiz....
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hüseyin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu foruma 2006 da kurallarını kabul ederek girdim...kuralları buraya giren her üye biliyor...serkan kardeşimiz bu kuralları niye koydu..hiç koymasaydı olmazmıydı...demekki sakıncası çekingesi var...fakat internete girirken kural soran yok,üyelik isteyende yok...ahmet otaracak klevyenin başına mehmede hakaret küfür tehtit edip anasına sülalesine küfür edecek sonra hiç birşey olmamış gibi çayını yudumlamaya devam edecek...sonra çıkıp sokağa özgürlük diye biryerlerini yırtarcasına bağıracak...böyle yağma varmı yağ.....tabii başına gelmeyen bilmez...başına gelene bir sormak lazım bu işi.....bu iş birazda birkaç ay önce aynı malum çevreler tarafından alkol içki memlekette yasaklanıyor tantanasının deyişik versiyonu gibi geliyor bana...fakat sudan fazla alkolün tüketildiği herkezce aşikar...seçim günü yaklaştıkça daha sözde neler yasaklanacak hep birlikte göreceğiz....
    Hüseyin bey foruma üye olan her üye forum kurallarını kabul ederek üye oluyor. ama foruma üye olacak üyelerin bir çoğu forum kurallarını okumuyorki, forum kurallarını kabul edip üyelik başlatıyorlar, şimdi istisnalar bazen kaideyi bozar, ama nasıl tabikii saygı çerçevesi içerisinde her üye foruma yazdığı mesajdan kendisi bilahire sorumludur. adli bir suç unsuru varsa sorumlu forum yönetimi değil mesaj sahibidir. he ölçüyü kaçırmamak şartıyla fikrini beyan etme hakkına sahip. ama saygı çerçevesi içerisinde. bilgine arz ederim.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı lakiden Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ustacım fikirlerine katılmamak mümkün değil.
    bugun herkes geçmişin karanlık yüzünü iyice ögrendi.sevgili genel başkanımıza kaset çekenler vede bunu piyasaya sürenler gün yüzüne çıktı.hani derlerya ÖKÜZ ÖLDÜ ORTAKLIK BİTTİ

şimdi senden istirhamım bu konuda başbakan ın dedikleri.ben bunu anlayamıyorum,bununla ilgili bir yorumda bulunsan.bir şeyden korktuğu malum.hatırlarsanız farklı ülkücüler diye bir grup vardı ve bunlar kaset görüntülerini twittırdan vermişlerdi.diyorki ya tekrar yüklerlerse diyor.bu mümkün mü bu sistemde.bahsettiği olay belli .enseset bir ilişkinin kasedinden bahsediyor.bahsedincede malum kişi kükrüyor.

ben bu işi engelleyeceğim diyor.zaten kaseti yayan cemaatcılar mış belli oldu.

iletişim dairesi kişinin 1 aylıksörfünü eski sistemde depoluyordu.bu süre 6 ay olacakmış.1 ay nana 6 ay ın farkı ne

bir şeyler dönüyor ama.:49:
    sevgili @lakiden
    yer yüzünde hiç bir insan dört dörtlük değildir, insanlar hatalarla büyür, ve hatalar insanlara mahsustur. kısacası yazacak çok şey var. ama ben kalkıp burada alenen bir mesaj yazsam hem forum kuralları gereği yasak hemde suçlama yapmış olurum. buda yanlış bir şey olur. ama kısaca bir şeyler yazayım şimdi hangi evde nelerin olup bittiğini kim tahmin edebilir, tabiki hiç kimse, son zamanlarda maalesef ülkemizde olsun dünyada olsun. ensent ilişkiler ile çarpık ilişkiler çoğaldı, ve bazıları ensest ilişki yaşıyorsa, ve elinde imkan varsa, elindeki imkanları kullanacaktır. zaten öğle bir zamana geldikki ülkemizde bilgisayardan yazılan herhangi bir mesaj her kim, nerden olması önemli değil meçhul diyelim, kimin yazdığını hangi saatte nereden yazıldığı, hangi bilgisayardan yazıldı, hemen çıkarılabilir. ortada bir ensest ilişkisi kaseti varsa, ve açığa çıkarsa rezil olmaktan korkar. kaldıki kafayı sığırmış olan bir insan ensest ilişkide bulunur. aklı başında kafası sağlam olan bir insan bu davranışta asla bulunmaz. ama tam olarak nelerin olup bittiğini hiç kimse tahmin edemez, neden çünkü ortada bir art niyet var. niye her şeyimize karıştılar, karışıyorlar, insanların yatak odalarına kadar girdiler, doğru olan her şeyi sadece akp hükümetimi biliyor? hayır ve katılmıyorum, insanların elinden özgürlüklerini alamasın, hiç kimseninde almaya hakkı yok. insanlara öğle baskılar ve korkular sindirdilerki, insanlar artık isimlerini söylemekten korkuyorlar. saygılarımla aliharbiye.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bziler sadece liderlerin lafını tekrar ediyoruz gibime geliyor
    ben diyorumki bu uygulamada özgürlükleri kısıtlayan ne bunu bilmek istiyorum.kılıçdaroğlu veya bahçeli istemiyor diye bendekarşı gelmek istemiyorum.veya başbakan istiyor diyede istemiyorum
    kanun yayınlandı sakıncası ne bunu ögrenmek istiyorum.tarafsızca.burada begenmdiğimiz yönlerini yazsak bir çözüm bulacagız.
    hüseyin diyorki kimse sokakta küfür edemesse ,klavyedende edemez.peki edebilirmi bunu tartışalım.
    sansür diyince prn mi akla geliyor.bu yasa ile yapamayacaklarımız neler.yapabileceklerimiz neler işte bunları tartışalım

başbakn diyorki geçmişteki olaylara kaset çekilmiş diyor.hatta tusiad ı bile söyledi.bir şey mi biliyor.
    pensilvanyadan bir kişiyi aradık,sena tuzak kuruldu kasete alacaklar diyen cemaat,elindeki ensest görüntü ile muhalefetimi tehdit ediyor

işte bütün bunları bilmiyoruz.yalan gerçek belli değil.vede bunları tartışamıyoruz

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri