REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
22 sonuçtan 21 ile 22 arası

Konu: Google’dan Sansürsüz İnternet İçin Dev Adım!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İnternetteki her türlü bilgiye özgürce ulaşmak. kimistemez ki bunu. tabi ki olmalı. özel hayatın tehşir edilmesi konusunda bence sansür olmalı internette. bir örnrk vermek gerekirse... sansür olmasaydı sayın Baykal'ın videosu elden ele dolaşır. sadece genel başkanlığı bitmezdi. insan içine çıkacak yüzü kalmaz, siyaset hayatı da biterdi...
    İSTİKBAL GÖKLERDEDİR
    K. ATATÜRK

Kullanıcı Bilgi Menüsü

neticede hepimiz insanız ,vede kusursuz değiliz.ne olursa olsun bir kişinin özel hayatını,özelliklede mahremini kayıt etmek hoş değil.
    benim memeleketimde herkes her haltı yer.ilişki almış başını gitmiş.elin oğlu eline geçirdiği kızlarımızı harcar,genelevlerde onlarca kadınımız harap olur gider,buna kimsenin sesi çıkmaz.
    ama başkanımız ın bir kaçamagı ortalığı yıkar.sanki bizle çok masumuz.
    egerki kaset üzerinden siyaset yapılması hoş değilse,kötü yola düşmüş kadınlarımıza devlet elini uzatmalı.zinayı para karşılığından cıkarmalı.ben yapmak istemiyorum diyene kucak açmalı.onlara maddi manevi destek vermeli.bu bir islam ülkesine yakışmıyor

kendini destekleyenlere,yagcılık yapanlara,hç bir iş yapmadan devletin sırtından bedava geçinenlere,odun.kömür.mercimek.makarna vermekle bu işler olmuyor.elbetteki buda lazım ama ,madem kadın haklarını savunuyorsunuz,işte onlara destek verin

hangi kadınımız bu işi zevk için yapar.bir hanımefendi de siyası çıkar için genel başkanı ile ilişki kuruyor.vede bunu kayır edip santaj yapıyorsa,siyasi iradede buna engel olmalı.ikide bir yüzüne vurmamalı.
    siyaseti hepsi çamur yaptı bu siyasilerin.bunda vatandaşın suçu ne

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri