REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: PFDK'dan Fenerbahçe'ye ceza

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Emre yede ceza yokmu arkadaş. Ben bizzat o maçta stattaydım Emre göz göre göre bizlere el hareketi çekti bunu görmedilermi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Clapping

Alıntı xxman™ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Emre yede ceza yokmu arkadaş. Ben bizzat o maçta stattaydım Emre göz göre göre bizlere el hareketi çekti bunu görmedilermi.
    usta puan farkını götermiştir.
    emre kaç puan kaldı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zekı62 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    usta puan farkını götermiştir.
    emre kaç puan kaldı

Ne alaka ya puan farkını göstermiştir diyorsun. Adamlar yarım puanla şampiyon oldular ona bakardan 4 puan çok çok üstün bir puan farkı. Ben burda Emre denen o herifin yaptığına kızıyorum. Tamam Fenerbahçe yi tutuyorum ama SivasSpor a iş geldiğinde memleketimi desteklerim. Emre Sivas maçında Kale Arkası Gar tarafındaki seyircilere orta parmak gösteriyor ben de Stadda Maraton D Bloktaydım ve çok net gördüm yaptığı hareketi. Gerçektende Emreden bir cacık olmazmış arkadaş.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Acaba Emre neden o hareketi yapmis.Ne olmusda yapmis.Durup dururken mi yapmis.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

[I]Bence Fenerbahçe ucuz kurtuldu:Yönetim Kuruluna 4 ay toplanmama ,tüm takıma maçlara eşofmanla çıkma ve sahaya ağzı bandajsız seyirci almama cezası da verilebilirdi.Bu ne yahu,klup maça değil,sanki sahaya gösteriye çıkıyor.Bir "Çarşı"nın kahrını çekemiyorduk,iki"Çarşı" oldular.Ölenlere ah-vah,öldürenlere ve azmettiricilere tezahürat,Tv ekranlarında tezvirat!..Olmuyor Aziz Bey olmuyor! Dik kafalı olmaktan kim kazandı ki,siz kazanacaksınız!...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rselturk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    [I]Bence Fenerbahçe ucuz kurtuldu:Yönetim Kuruluna 4 ay toplanmama ,tüm takıma maçlara eşofmanla çıkma ve sahaya ağzı bandajsız seyirci almama cezası da verilebilirdi.Bu ne yahu,klup maça değil,sanki sahaya gösteriye çıkıyor.Bir "Çarşı"nın kahrını çekemiyorduk,iki"Çarşı" oldular.Ölenlere ah-vah,öldürenlere ve azmettiricilere tezahürat,Tv ekranlarında tezvirat!..Olmuyor Aziz Bey olmuyor! Dik kafalı olmaktan kim kazandı ki,siz kazanacaksınız!...
    Fatih Altaylinin T.V programini izleyin.Anlarsiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İzledim Dost,izledim.Spor tutkunu değilim ama haksızlığa,yasadışılığa dair hiç bir haberi kaçırmam.Benim tutkum da bu!...
    Alıntı idiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Fatih Altaylinin T.V programini izleyin.Anlarsiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı idiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Acaba Emre neden o hareketi yapmis.Ne olmusda yapmis.Durup dururken mi yapmis.
    Emre neden yaptı çünkü hakeme ileri geri yaptı sonrada önüne düşen ilk topu auta yollayınca millet güldü Emre denen o hasiyetsizde o hareketi yaptı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

[I]Gezideki heyecan futbol sahalarına indi!
    [COLOR="Red"]Türkiye Büyük Millet Meclisinde grubu veya üyesi olan siyasi partilerin[ "toplumsal hoşnutsuzluğu seslendirmek için alanlara çıkmayışını" protesto eden sporseverler,önce Beşiktaş Çarşı grubuyla,ardından Fenerli gruplarla stadlara yansıyan gösteriler dünde Galatasaraylı grupların taraftar tepkisiyle zirveye tırmandı.Böylece Türk spor seyircisinin duyarlılığının İngiliz holiganzminden farkını da ortaya koymuş oldu./COLOR]/I]

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Emre Belözoğlu'ndan şok küfür!

Alıntı xxman™ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

usta BUGÜNNN !

Emre Belözoğlu'ndan şok küfür!

Spor Toto Süper Lig'in 21.haftasında Fenerbahçe ile Kasımpaşa'yı karşı karşıya getiren mücadelenin ilk dakikalarında tansiyon gerildi
    Yoğun tempo ile başlayan mücadelenin ilk dakikalarında artan gerilim ile beraber şok bir olay yaşandı. Kasımpaşa yedek kulübesine dönerek sinkaflı küfürler sarfeden Emre Belözoğlu'nun görüntüleri ekranlara yansıdı.

BU NASIL MÜSLÜMANDIR YA ?

İŞTE BURDAAA
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu zekı62 tarafından (16-02-2014 Saat 21:46 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri