selamlar*redline firmasýnýn yazýlým yapan ilgili kardeþlerin dikkatine.34-72 yazýlýmýnda grdüðüm hatalar.1-fabrika ayarlarý kýsmýndan uydu sil-tp sil çalýþmýyor.ok tuþuna bastýmda kanal listesi görürüz listeden herhagibir kanalýn o***diyorsunuz hemen baþkabir kanala geçmek istediðinizde takýlýyor bir iki saniye sonra üç dört kanal birden atlamayapýyor. firmanýnvermiþolduðu aypi server kanallarýnýnçoðu çif kayýtlý spor kanallarý hariç bazen de aypi duruyor cihazý kapatýp açmak gerekiyor budurum çok sýklýkla oluyor.ayrýca uydulistesinde eksik gördüðüm uydular benim alabildiðim uydu dereceleri þunlar90yamalE-85E-75absE-53E-46AZER-23ASTIRA-DAHASIVAR hepsini yazmýyorum-seyýn redlineteknik destek kýsmýndaki arkadaþý aradým telefonla bana söylemiþ olduðunuz cihazý incelememiþsiniz dedi ben bu cihazý defelarca tekrartekrar inceledim hatta 34-72 yazýlýmýndan sonra 26 adet uyduyu hepsini sil deyip tekrar tarama pahasýna sonuç ayný ve dahasý kanallarý çif ekleme gibi .þimdi iyitaraflarýda var filim izleme gibi çok sayýda ip kanalý kapasitesi gi.birde yeni eklediginiz NetCenter kýsmýnda meil-kamera.çalýþmýyor.sayýn redline firmasi yetkili kardeþler bu yazmýþ olduðum sorunlar sizi karalama için deðildir öyle olsaydý cihazý aldýðým hafta geriverirdim ben korax ful hd cihazý sýrf aypi kanal sayýsýný 15 adetle sýnýrllý olmasý ve çoktakýlmasý nedeniyle ýskartaya çýkarttým -bence busorunlar çözülürse hem sizin için hemde kullanýcýlar açýsýndan iyiolur .ekrem [email protected][IZLESENE][/IZLESENE]

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri