Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
17 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: planeta hd ULTRA HD yayýna baþladý

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart planeta hd ULTRA HD yayýna baþladý

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bu hangi uyduda acaba...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hangi uydu müslüm baba belirtmemiþsiniz. birde bu yayýný full hd tvler ile izlenir deðilmi
    Konu ayvacýk tarafýndan (15-02-2014 Saat 13:16 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: aydogan müzik

Kullanýcý Bilgi Menüsü

4k tv olmadan izlenilemez....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bende motorlu çanak var bende bilmiyorum hanði uydu oldugunu ...:49:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

motorluda ayarlý deðildi bu uydu þimdi ayarladým hellasat 39 derece planeta HD

fragans 12647 h 30000 paylaþýmla açýk bu kanal ama 4k deðil çünkü atlanta hd box 4k göstermiyor ama bu kanalý gösterdi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar bu kanalý izlemek için ne yapmak lazým korax ipbox hd cihazým var izlemek münkünmü bilen biri yardýmcý olabilir mi ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý edido Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþlar bu kanalý izlemek için ne yapmak lazým korax ipbox hd cihazým var izlemek münkünmü bilen biri yardýmcý olabilir mi ?
    kardeþimbu yayýn 39 derece doðu hellassat uydusunda hd yayýndýr ultra hd olaný deðilde normal hd olaný serverla izlersin.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

• Ben bu yayýný FTA biliyordum.Mg.Camd la izlemeyi beceremedim.CCcam ise zaten açmýyor.Çok ta önemli deðil!..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý sahin_42 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    kardeþimbu yayýn 39 derece doðu hellassat uydusunda hd yayýndýr ultra hd olaný deðilde normal hd olaný serverla izlersin.
    hd hellesatta izliyorum 16-9 sd yayýnýda izliyorum korax la lakin 4k hd olanýný cihaz bulmuyor eniþtede eski nex cihazda 4 k var acýyor tv led olmasýna raðmen

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri