PFDK'dan Fenerbahçe'ye kötü haber
PFDK, Fenerbahçe'de kulüp baþkaný Aziz Yýldýrým'a 90,
yönetim kurulu üyesi Mahmut Uslu'ya 45 gün hak mahrumiyeti,
sarý-lacivertli futbolcu Egemen Korkmaz'a ise 2 maç men cezasý verdi.
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
PFDK'dan Fenerbahçe'ye kötü haber
PFDK, Fenerbahçe'de kulüp baþkaný Aziz Yýldýrým'a 90,
yönetim kurulu üyesi Mahmut Uslu'ya 45 gün hak mahrumiyeti,
sarý-lacivertli futbolcu Egemen Korkmaz'a ise 2 maç men cezasý verdi.
Emre yede ceza yokmu arkadaþ. Ben bizzat o maçta stattaydým Emre göz göre göre bizlere el hareketi çekti bunu görmedilermi.
Ne alaka ya puan farkýný göstermiþtir diyorsun. Adamlar yarým puanla þampiyon oldular ona bakardan 4 puan çok çok üstün bir puan farký. Ben burda Emre denen o herifin yaptýðýna kýzýyorum. Tamam Fenerbahçe yi tutuyorum ama SivasSpor a iþ geldiðinde memleketimi desteklerim. Emre Sivas maçýnda Kale Arkasý Gar tarafýndaki seyircilere orta parmak gösteriyor ben de Stadda Maraton D Bloktaydým ve çok net gördüm yaptýðý hareketi. Gerçektende Emreden bir cacýk olmazmýþ arkadaþ.
Acaba Emre neden o hareketi yapmis.Ne olmusda yapmis.Durup dururken mi yapmis.
[I]Bence Fenerbahçe ucuz kurtuldu:Yönetim Kuruluna 4 ay toplanmama ,tüm takýma maçlara eþofmanla çýkma ve sahaya aðzý bandajsýz seyirci almama cezasý da verilebilirdi.Bu ne yahu,klup maça deðil,sanki sahaya gösteriye çýkýyor.Bir "Çarþý"nýn kahrýný çekemiyorduk,iki"Çarþý" oldular.Ölenlere ah-vah,öldürenlere ve azmettiricilere tezahürat,Tv ekranlarýnda tezvirat!..Olmuyor Aziz Bey olmuyor! Dik kafalý olmaktan kim kazandý ki,siz kazanacaksýnýz!...![]()
[I]Gezideki heyecan futbol sahalarýna indi!
[COLOR="Red"]Türkiye Büyük Millet Meclisinde grubu veya üyesi olan siyasi partilerin[ "toplumsal hoþnutsuzluðu seslendirmek için alanlara çýkmayýþýný" protesto eden sporseverler,önce Beþiktaþ Çarþý grubuyla,ardýndan Fenerli gruplarla stadlara yansýyan gösteriler dünde Galatasaraylý gruplarýn taraftar tepkisiyle zirveye týrmandý.Böylece Türk spor seyircisinin duyarlýlýðýnýn Ýngiliz holiganzminden farkýný da ortaya koymuþ oldu./COLOR]/I]
usta BUGÜNNN !
Emre Belözoðlu'ndan þok küfür!
Spor Toto Süper Lig'in 21.haftasýnda Fenerbahçe ile Kasýmpaþa'yý karþý karþýya getiren mücadelenin ilk dakikalarýnda tansiyon gerildi
Yoðun tempo ile baþlayan mücadelenin ilk dakikalarýnda artan gerilim ile beraber þok bir olay yaþandý. Kasýmpaþa yedek kulübesine dönerek sinkaflý küfürler sarfeden Emre Belözoðlu'nun görüntüleri ekranlara yansýdý.
BU NASIL MÜSLÜMANDIR YA ?
ÝÞTE BURDAAA
Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
Konu zeký62 tarafýndan (16-02-2014 Saat 21:46 ) deðiþtirilmiþtir.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri