Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
22 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: tps hakkında tüm bilgiler burada(lütfen Başka Konu AÇmayalım)

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tps hakkında tüm bilgiler burada(lütfen Başka Konu AÇmayalım)

arkadaslarim multiler ve tpsler bu sisteme geceli nerdeyse 1 yil oldu ben bu konuda daha oncede bu sitede bilgi vermistim.tam fransayla belcikayi ayiran sinirin uzerinde yasiyorum yani gunumun yarisi orda yarisi burda geciyor.tps nin gelistirdigi sistem autoroll sistemi zaten o yuzden burda kacak seyreden herkez gidip yeni receiver aldi cunku onlarin karti ve onlarin receiver i olmadan acilmiyorduki bende tam gidip alicaktim kacak tabi yine dusuk fiyatina 100 euro falandi orijinali 600 euro neyse tam alicaktimki bu autoroll sistemi uyduruldu. herkez rahatladi:-))) bundan sonra sistem falan degismez degistiremezler cunku herkez receiverini zaten yeniledi.korkmayin autoroll a herhafta yeni firmware yukleyerek daha 5 yil izlenir tps + multi+absat+canal+ iyi seyirler .belcikadan saygilar.

belçikada yaþayan bir arkadaþýmýzdan...açýklayýcý býr býlgý...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yalnız Tps nin suan test ettigi sistem Thalescrypt yani seca2 ve tpscrypt birleşimi gibi birşey suan bu sistemin test aşamasındalarmıs ve ilk test olumlu geçmiş suan izleyemememizin sebeplerinden biri bu eger test tamamen sorunsuz biter ve thalescrypt sistemine gecerlerse Bende derimki Tps yi 5 yıl unutun

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý srknbs Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaslarim multiler ve tpsler bu sisteme geceli nerdeyse 1 yil oldu ben bu konuda daha oncede bu sitede bilgi vermistim.tam fransayla belcikayi ayiran sinirin uzerinde yasiyorum yani gunumun yarisi orda yarisi burda geciyor.tps nin gelistirdigi sistem autoroll sistemi zaten o yuzden burda kacak seyreden herkez gidip yeni receiver aldi cunku onlarin karti ve onlarin receiver i olmadan acilmiyorduki bende tam gidip alicaktim kacak tabi yine dusuk fiyatina 100 euro falandi orijinali 600 euro neyse tam alicaktimki bu autoroll sistemi uyduruldu. herkez rahatladi:-))) bundan sonra sistem falan degismez degistiremezler cunku herkez receiverini zaten yeniledi.korkmayin autoroll a herhafta yeni firmware yukleyerek daha 5 yil izlenir tps + multi+absat+canal+ iyi seyirler .belcikadan saygilar.

belçikada yaþayan bir arkadaþýmýzdan...açýklayýcý býr býlgý...

Alýntý @DnA Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Yalnýz Tps nin suan test ettigi sistem Thalescrypt yani seca2 ve tpscrypt birleþimi gibi birþey suan bu sistemin test aþamasýndalarmýs ve ilk test olumlu geçmiþ suan izleyemememizin sebeplerinden biri bu eger test tamamen sorunsuz biter ve thalescrypt sistemine gecerlerse Bende derimki Tps yi 5 yýl unutun
    ikinizede teþekkürler bizede bekleyip görmek kalýyo yani bekleyip görecez :00000002:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Hello srknbs & DnA,
    I didn't understand everything!!!
    We have to wait.
    Anyway thank you +++++ for all you've done on this wonderful forum.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Duzenleme yapýldý

We thank
    You What write explain Tps packet ray THALESCRYPTand SECA2 system test
    ýt percentage ray TPS

New algoritma come wait for

(arkadas siteyi cok begeniyormus yazdýklarýmýzdan irsey anlamamýs ama yinede tesekkur ediyormus)

Sanýrým Boluk porcuk ingilizcemi konusturdum gene
    Konu @DnA tarafýndan (25-11-2006 Saat 16:11 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Suan Tps bende aktif sizde bir bakarmısınız yoksa bendemi Acıyor sadece

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben Chasse&Peche yi 3-5 dakika seyredebiliyorum gidip geliyor.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý mahmut-enes Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ben Chasse&Peche yi 3-5 dakika seyredebiliyorum gidip geliyor.
    Absat paketinde o normaldir onlar aes keylerle calýsýyor ancak
    Tps nin Suan kullandýgý sistem henuz cozulemedi:624ok:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý @DnA Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Yalnýz Tps nin suan test ettigi sistem Thalescrypt yani seca2 ve tpscrypt birleþimi gibi birþey suan bu sistemin test aþamasýndalarmýs ve ilk test olumlu geçmiþ suan izleyemememizin sebeplerinden biri bu eger test tamamen sorunsuz biter ve thalescrypt sistemine gecerlerse Bende derimki Tps yi 5 yýl unutun
    o dediðin olsa gýdýp gelme olmazdý astradaki canalsatlarda thalayý kullanýyolar ve hýç çozulmuyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bilgi için teşekkürler.

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri