Selam Arkadaşlar. İyi çalışmalar dileğiyle. BendeGM 80800CI var bu cihaza *** giriliyormu? Kendi menüsünde uydudan güncelleme var benim merak ettiğim hariçten gey girilme olayıdır. Bilgi veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Teşekkur: 0
Selam Arkadaşlar. İyi çalışmalar dileğiyle. BendeGM 80800CI var bu cihaza *** giriliyormu? Kendi menüsünde uydudan güncelleme var benim merak ettiğim hariçten gey girilme olayıdır. Bilgi veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Selamlar ! Sayın Yağmuroğlu.
İyi çalışmalar diliyorum.GM 80800CI Modellere *** giriliyormu.Uydudan güncelleme yaptığını biliyorum.Şimdiden Teşekkürler.
iyide keyler nerde varsa teşekürler
bilimcell arkadaşım hariçten *** giriliyo 80800cı ya menü tuşuna bas sistem ayarlarının üzerine gel sonra 121 i tuşla üstte edit code yazısına okeyle sonra kırmızı tuşa basarak istediğin şifre türünü girebilirsin.kolay gelsin.
selam ustalar bende 11400 cım model cihaz var menu tuşuna basıp 6382 yazıyorum olmuyor keyler açılmıyor fabrika ayar kodunuda buldum açılmıyor 9247 bilgisayardanda yükleyemiyorum nasıl bulabilirim
Kardeş kumandayın pili zayıflamış olabilir, alıcıya yakın yerden tuşla açılr. Yinede açamazsan Aciko 4225 veya 5225 CW yazılımını yükle. Menüden videolink böülümü üstne okeyle şifre tablosu açılacaktır. Kolay gelsin.
Saygılar.
dostum acıko yazılımı yüklemeden ben bu olayı çözememmi bilgisayardan(pc *** maker) programıda yüklemiyor ellede girilmiyor kumandanın pili zayıf olsa hiç bir kanalı açmaz kanalları rahat geziyorum
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri