REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: internette hangi firma üçret ve hizmet yönünden iyi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon5 internette hangi firma üçret ve hizmet yönünden iyi

ttnet in dışında internet hizmeti veren firmalar var bunların arasında hangi firmalar üçret vede hizmet yönünden iyi kullanan arkadaşlar burda paylaşırlar ise yeni internet alacaklara veya firma değiştirecek arkadaşlara yardımcı olurlar ben ttnet fiber kullanıyorum aylık 59 tl+sabit telefonada 23-25 arası fatura geliyor tahüdüm bitti firmalardan arıyorlar karasız kaldım süperonlay arıyor sınırsız 59 tl +sabit telefon aylık 100 dk diyor 100 dk geçersem dk 1.krş diyorlar 24 ay tahüt istiyor bu sözlerinde durarlarmı yoksa bir süprizle karşılaşırmıyım bu konuyu burda tartışalım arkadaşlar saygılarımla
    [SIGPIC][/SIGPIC].

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yumatu hd aldıktan sonra abimden faydalandığım kablosuz internetin bu makineyi pasivize ettiğini gördüm ve kablolu internet için araştırmaya başladım...velhasıl geçen hafta doping internet diye izmir merkezli bu sağlayıcıyla sözleşme yaptım...sınırsız 39.90tl 8 mbps internet hızı ve 10tl hat bedeli şeklinde oldu anlaşmamız..ayrıca 24 ay tahütlü olduğunuda belirteyim....buda sitesi... Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Benim mevcut TTNET sözleşmem 03.03.2014 te doluyor. TTNET e 54 tl ödüyordum sınırsız için. Ben TTNET ile 49 tl den tekrar 24 ay sözleşme yeniledim üstünede TV kampanyasından TV aldım. Şimdi benide arıyorlar ilk D-Smart aradı internet ve ücretsiz D-Smart kanalları diye bende sözleşme yenilendi dedim. Dün Türkcell Süper Online dan aradılar sözleşme yeniledim dedim. Bu günde yine başka bi firma aradı telefona bakmadım. Zamanında BİRİ ADSL vardı bir zamanlar onu kullandım güzeldi sorunsuzdu ama onuda Vodafone aldı şimdi nasıl bilmiyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ttnet özelliklede 3'lü paket tarifeleri çok hesaplı ve karlı. yeni abone olacaklar telekom ofislerinden yada merkezlerinden 3'lü paket isteyin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aynı sorun benimde başımda;TTnet le sözleşmem 05.03.2014 te sona eriyor. 8mbps hız limitsiz kota 24 ay süreli sözleşmeli abonelik için şu anda 67.Tl ödüyordum.Yeni teklifleri de ucuz değil.Ben de yeni arayışlar içindeyim:Hüseyin Beyin önerileri bana da mantıklı geldi.Sözleşmenin süresinin bitmesini bekleyeceğim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu konuya duyarlılığınızdan dolayı tüm yorum yapan arkadaşlara vede modületörlerimize teşekürler genede bu konuya devam edelim baya çeşitli firmalar var kullanan arkadaşlar biligilerini paylaşsınlar aygılarımla
    [SIGPIC][/SIGPIC].

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Benimde sözleşmem 5'inci ayda doluyor.Bende arayış içindeyim. Bu sefer telefonsuz olmasını istiyorum. Bilgisi olan arkadaşlar bizleri yönlendirirse çok memnun olurum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benimde 3ayda bitiyiyor bende bir türlü karar veremiyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

diger firmaların hiç bir farkı yok sonuçta ttnettin alt yapısını kullanıyor öyle oluncada internet pahalı ttnet istedigi gibi atı oynatıyor...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm. 53 tl 12 ay sözleşmeli ttnet 8196 sınırsız kullanıyorum...şimdilik idare eder.....

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri