Turkcell’den üniversiteye hazýrlanan öðrencilere büyük fýrsat
Turkcell’den Ücretsiz YGS Deneme Sýnavý
Turkcell’in kýsa bir süre önce dijital ortamda milyonlarýn eriþimine açtýðý Turkcell Akademi, üniversite sýnavlarýna hazýrlanan öðrenciler için önemli bir fýrsat sunuyor. Ýçeriði Fen Bilimleri Dershanesi tarafýndan hazýrlanan YGS deneme sýnavlarýna üniversiteye hazýrlanan tüm Turkcell’liler ücretsiz girebilecek. Öðrenciler sýnavýn ardýndan sorularýn çözümü, alýnan puan ve sýnav analizleri ile bilgilendirilecek.
Turkcell’in “dünyanýn bilgisini milyonlarýn eriþimine açmak” hedefiyle kýsa süre önce dijitalleþtirdiði Turkcell Akademi, eðitim alanýnda önemli bir yeniliðe daha imza atýyor. Turkcell Akademi, zengin eðitim içeriklerinin yaný sýra þimdi de üniversite sýnavlarýna hazýrlanan öðrenciler için büyük bir fýrsat sunuyor. Ýçeriði Fen Bilimleri Dershanesi tarafýndan hazýrlanan 2 ayrý YGS (Yükseköðretime Geçiþ Sýnavý) deneme sýnavý 2-3-4 ve 9-10-11 Mart tarihlerinde 3’er gün tüm Turkcell müþterilerine açýk olacak. Sýnava giren öðrenciler; sýnav puaný ve sýralamasýnýn yaný sýra, konusunda uzman öðretmenler tarafýndan video formatýnda sorular üzerinde yapýlan açýklamalý, sözlü çözümleri dinleyerek hangi konularda kendini geliþtirmesi gerektiðine dair kiþisel bilgilere ulaþabilecek.
Baþarý yolunda bir üst basamak…
Turkcell Akademi Bölüm Yöneticisi Banu Ýþçi Sezen, “Geçen ay Turkcell Dijital Akademi’yi lanse ederken ‘farklý alanlardaki birçok eðitime ulaþmak isteyen gençlerimiz, profesyonellerimiz; dünyanýn saygýn eðitim kurumlarýndan, en iyi profesörlerinden, önde gelen fikir adamlarýndan eðitimler ve tavsiyeler alabilecekler’ demiþtik. Zengin içeriðimizi kýsa süre içinde daha da geliþtirerek bu kez üniversiteye hazýrlanan yaklaþýk 2 milyon gencimize büyük artý saðlayacak bir iþbirliðine gittik. 50 yýllýk deneyim ve birikime sahip Fen Bilimleri Kurumlarý’nýn hazýrladýðý deneme sýnavlarýmýzý YGS’ye hazýrlanan gençlerimize sunuyoruz. Turkcell müþterisi olan herkes ücretsiz olarak bu sýnava girebilecek. Ayrýca eðitim konusunda uzmanlaþmýþ her kurumla iþbirliklerimize de devam edeceðiz. Umarým bu fýrsatlar, 23 Mart’ta YGS’ye girecek gençlerimiz için fark yaratýr, onlarý baþarý yolunda bir üst basamaða taþýr.” dedi.
Deneme sýnavýna girmek için
YGS deneme sýnavýna, teknolojiyle bilgiye eriþimi kolaylaþtýran ve yaygýnlaþtýran Turkcell Dijtial Akademi üzerinden girmek mümkün. Üniversite adaylarý, sýnavlara turkcell/akademi adresinden, Turkcell numalarý ve þifreleri ile ulaþabilecek.

Teþekkur:
Beðeni:

Alýntý

Yer imleri