REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/6 İlkİlk 123456 SonSon
60 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Astra 1N. uydusu Astra 2c yi devir alıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben bugün 100 watt'lık lnb ile astra uydusunu ayarladım 12051 frekans için cihazı henüz taratmadım, bakalım bu gece bende kaç kanal çıkacak cümle aleme hayırlı olsun.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Batı karadenizden 1100 kanal aldıı kanalda kırılma yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu gün ayarladım 1024 tv kanalı yer izmir
    paylaşmak güzeldir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben bugün 100 watt'lık lnb ile astra uydusunu ayarladım 12051 frekans için cihazı henüz taratmadım, bakalım bu gece bende kaç kanal çıkacak cümle aleme hayırlı olsun.
    frakansı tardadım 10 kanal geldi
    paylaşmak güzeldir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    100 wattlık lnb nasıl oluyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dedigin frekansta pro 7 paketi var yanılıyormuyum ayrıca 100 watt lnb ilk kez duydum:49:
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar LNB beyaz renk olup üstünde 100 watt yazıyor, dün çanağı ayarladım akşam eve girdim 12051 frekansı denedim sinyal oranı 20 kullandığım cihaz next 2000cı fmb serisi, 3 çeşit değişik marka dayzek denedim aynı kırılma var ve logoyu bile göremedim, berbat, bakalım yeni çanak bakacqam çaresi yok. çabam pro sieben kabel 1 ve sat 1. içindir.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

son aramada 1122 kanal geldi
    paylaşmak güzeldir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar LNB beyaz renk olup üstünde 100 watt yazıyor, dün çanağı ayarladım akşam eve girdim 12051 frekansı denedim sinyal oranı 20 kullandığım cihaz next 2000cı fmb serisi, 3 çeşit değişik marka dayzek denedim aynı kırılma var ve logoyu bile göremedim, berbat, bakalım yeni çanak bakacqam çaresi yok. çabam pro sieben kabel 1 ve sat 1. içindir.
    bu frkans izmirde sinyali çok iyi
    cihaz next 18500+plus frkans 12051 ver 27500 sinyal kalitesi yüzde 85
    paylaşmak güzeldir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bugun canal+ ispanyol frekanslarıda geçis yaptı.

Sayfa 4/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri