rahim1960 Nickli Üyeden Alıntı
Herhangi bir download programı kullanmayı deneyelim birde. Diğer arkadaşlarına sor onlardada böyle bir sorun varmı?. Tekrar cevabını bekliyorum.
TEŞEKKÜRLER MATRAK ARKADAŞIM, XP Yİ YENİ KURDUM ,KEŞKE YENİDEN KURMAZ OLAYDIM,İLK AÇILIŞTA BİLGİSAYARIM KENDİLİĞİNDEN AÇILIP KAPANIYOR DİYE FORMAT ATTIM,NE OLDUYSA BUNDAN SONRA OLDU,MODEMİ DE ARKADA Kİ DÜGMEDEN RESETLEYİP YENİDEN KURDUM, BAĞLANTI İYİ SİTELER ARASI GEÇİŞLERDE İYİ ANCAK DOSYA İNDİRMEYE BAŞLADIĞIMDA HIZ 1.5 KBY KADAR DÜŞTÜĞÜ GİBİ İNDİRME UZUN BİR SÜRE KESİNTİYE UĞRUYOR AVAST I ŞU AN İNDİRİYORUM HIZ 1.88 İNDİRME SÜRESİ 2 SAAT 35 DAKİKİKA DİYOR KOPMALARIDA HESAPLARSAK 9.50MB DOSYAYI BİR GÜNDE ANCAK İNDİREBİLECEĞİM HERHALDE SAYGILAR
Herhangi bir download programı kullanmayı deneyelim birde. Diğer arkadaşlarına sor onlardada böyle bir sorun varmı?. Tekrar cevabını bekliyorum.
sayin usta\ lunix cd takip indirme yaptigimda hem kesinti olu;madi hem de hiz artti.saygilarimlaMaTRaK Nickli Üyeden Alıntı
sayin usta\ lunix cd takip indirme yaptigimda hem kesinti olu;madi hem de hiz artti.saygilarimla
Probleminin çözüldüğüne sevindim. Kolay gelsin.
Arkadaşım bir program kendine ağ bağlantısı oluşturmuş o zaman.Bu ağ bağlantısını silmen lazım daha 2 gün öncede benim başıma gelmişti.Sevgiler.
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN
YADA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri