REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Adsl Sorunu

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rahim1960 Nickli Üyeden Alıntı
    TEŞEKKÜRLER MATRAK ARKADAŞIM, XP Yİ YENİ KURDUM ,KEŞKE YENİDEN KURMAZ OLAYDIM,İLK AÇILIŞTA BİLGİSAYARIM KENDİLİĞİNDEN AÇILIP KAPANIYOR DİYE FORMAT ATTIM,NE OLDUYSA BUNDAN SONRA OLDU,MODEMİ DE ARKADA Kİ DÜGMEDEN RESETLEYİP YENİDEN KURDUM, BAĞLANTI İYİ SİTELER ARASI GEÇİŞLERDE İYİ ANCAK DOSYA İNDİRMEYE BAŞLADIĞIMDA HIZ 1.5 KBY KADAR DÜŞTÜĞÜ GİBİ İNDİRME UZUN BİR SÜRE KESİNTİYE UĞRUYOR AVAST I ŞU AN İNDİRİYORUM HIZ 1.88 İNDİRME SÜRESİ 2 SAAT 35 DAKİKİKA DİYOR KOPMALARIDA HESAPLARSAK 9.50MB DOSYAYI BİR GÜNDE ANCAK İNDİREBİLECEĞİM HERHALDE SAYGILAR

Herhangi bir download programı kullanmayı deneyelim birde. Diğer arkadaşlarına sor onlardada böyle bir sorun varmı?. Tekrar cevabını bekliyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı MaTRaK Nickli Üyeden Alıntı
    Herhangi bir download programı kullanmayı deneyelim birde. Diğer arkadaşlarına sor onlardada böyle bir sorun varmı?. Tekrar cevabını bekliyorum.
    sayin usta\ lunix cd takip indirme yaptigimda hem kesinti olu;madi hem de hiz artti.saygilarimla

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rahim1960 Nickli Üyeden Alıntı
    sayin usta\ lunix cd takip indirme yaptigimda hem kesinti olu;madi hem de hiz artti.saygilarimla

Probleminin çözüldüğüne sevindim. Kolay gelsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım bir program kendine ağ bağlantısı oluşturmuş o zaman.Bu ağ bağlantısını silmen lazım daha 2 gün öncede benim başıma gelmişti.Sevgiler.
    YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN
    YADA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri