REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Cem TV'ye 9 gün yayın durdurma cezası

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha Cem TV'ye 9 gün yayın durdurma cezası

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Uyan Türkiye ve Cem TV Ana Haber Bülteni'ne toplamda 9 gün yayın durdurma cezası verildi.

Cem TV'de Celal Toprak ve Hüsniye Kaya'nın sunduğu ve her sabah yayınlanan "Uyan Türkiye" programına 4 gün ve Pınar Işık Ardor'un sunduğu Cem TV Ana Haber Bülteni'ne 5 gün olmak üzere toplamda 9 gün yayın durdurma cezası verildi.

Yüksek Seçim Kurulu, seçim zamanında belirlenen kurallara uyulmadığı gerekçesiyle Cem TV Ana Haber Bülteni'ne 5 gün yayın durdurma cezası verdi. Cem TV'ye verilen yayın durdurma kararı RTÜK tarafından tebliğ edildiği tarihten itibaren 24 saat içinde uygulanacak.

MEDYATAVA
    Konu CCW tarafından (05-03-2014 Saat 18:46 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Em tv diye yazılınca tv em sandım C yi unutmuş yazan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Medya diye bişey kalmadı. Hükümetin hoşuna gitmeyen şeyler yayınlanamıyor artık.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Newcastle Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Medya diye bişey kalmadı. Hükümetin hoşuna gitmeyen şeyler yayınlanamıyor artık.
    Eğer ki sizin dediğiniz olsaydı Halk tv Ulusal tv Sokak tv Kanal B çoktan kapanırdı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence az ceza vermişler..! bu kanalın kameramanlarıına,hatta hatta çaycısına,bekçisine kadar hepsini kurşuna dizmeleri daha adaletli bir karar olurdu..!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

herkes düm düz gidiyor nasıl medya kalmamış

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uydu3405 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Eğer ki sizin dediğiniz olsaydı Halk tv Ulusal tv Sokak tv Kanal B çoktan kapanırdı.
    kanun böyledir diyerek cem tv 9 gün ceza almışsa, sizin adını verdiğiniz kanalların bir daha açılmamak üzere kapatılması gerekir eğer aynı kanun bu kanallara uygulanır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben şunu anlamakta güçlük çekiyorum burası sosyal medya ve herkes istediğini bir şekilde yazıyormu ? EVET
    Ama sanki yazdıklarımıza olsun tv lere olsun sert bir şekilde iktidar bizi kapatıyor susturuyor deniyor.
    Ben yukarıda isimlerini saydığım tv lerde bu ülkenin Başbakanına ne tür hakaretler işittim bir bilseniz, yani herkes söylüyeceğini göstereceğini gösteriyor sonraa aaaaaa bizi susturuyor bu iktidar diyede ver yansın ediyorlar.

Çok ayıp ama herkes herşeyi görüyor ve farkında iyi akşamlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hani kapatma yasası yok artık, para cezası var, ama hükümetin hoşuna gitmeyen herşey yasak, ağznı açmada ne yaparsan yap misali öğlemi, onlarda her istediyini yaparlar. gün gelecek devran dönecek ve o kürsüde kalmayacaklar bakalım sonrası ne olacak.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İleri demokraside bunlar normaldir(!)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri