REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
15 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: o millet erdemini yitirmiştir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart o millet erdemini yitirmiştir

Eğer bir millet iktidarda bulunan kişilerin şerefsizliğini, alçaklığını, hırsızlığını, yalnızca kendi siyasi görüşünden olduğu için görmezden geliyorsa, o millet erdemini yitirmiştir. Erdemini yitiren millet bir gün vatanını yitirir."
    Nicollo Machiavelli
    goldmaster sg2100 disegc motorlu 110 cm çanakla 90 East den 34.5 West kadar 46 adet uydu dreambox hd 800 se orijinal
    4 sabit antenle humax 5400 ze

Uydular.90.85.74.70.68.66.62.60.54.53/52.5/52.50.46.45.42.39.36.33.32.31.30.28.26.23.21.19.16.13.10.9.7.5.3.1.dogu
    34.30.22.20.15.14.8.7.4.3.01. batı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazacak konuşacak o kadar şey varki, ben iktidarın ne vicdan nede din olarak adil oldukları asla asla düşünmüyorum. başımızdaki iktidar milletine ulusuna o kadar büyük bir korku sıçrattıki, o korkudan dolayı hiç bir allahın kulunun ağzını açmaya cesareti yok. böyle yönetim şekli dünyanın hiç bir yerinde yok, tek kelimeyle KINIYORUM. iktidarın işi gücü dini kullanmak, bir gün kürsüye çıksınlarda din dışında sadece beş dakika konuşmalarını merakla bekliyorum, allah herkesi zalim insanlardan korusun.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Niccolò Machiavelli kim diye soran olursa..

Niccolò di Bernado dei Machiavelli, tarih ve politika biliminin kurucusu sayılan Floransalı düşünür, devlet adamı, askeri stratejist, şair, oyun yazarı. İtalyan Rönesans hareketinin en önemli figürlerindendir.

KONU DEVAMINDA DİKKATLİ CÜMLELER KURALIM...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hırsız olmayan varmı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yazacak konuşacak o kadar şey varki, ben iktidarın ne vicdan nede din olarak adil oldukları asla asla düşünmüyorum. başımızdaki iktidar milletine ulusuna o kadar büyük bir korku sıçrattıki, o korkudan dolayı hiç bir allahın kulunun ağzını açmaya cesareti yok. böyle yönetim şekli dünyanın hiç bir yerinde yok, tek kelimeyle KINIYORUM. iktidarın işi gücü dini kullanmak, bir gün kürsüye çıksınlarda din dışında sadece beş dakika konuşmalarını merakla bekliyorum, allah herkesi zalim insanlardan korusun.
    kast ettiğin normal vatandaşlarsa gel edirneye sokaklarda kahvehanelerde otobüste takside konuşulanları bir gör bir duy...ak partinin altından girip üstünden çıkıyorlar,analar avratlar havalarda uçuşuyor,bunları hep o diktatörden korktukları için yapıyorlar....kast ettiğin siyasilerse gazetecilerse medyaysa onlarında chp ve diğer partili seçmenden farkları yok...diğer muhalif gazeteleri boş ver hergün SÖZCÜ gazetesinin yanlızca baş sayfasına bak basının tayyipten nekadar korktuğunu görürsün....yok yazılı basın beni kesmez dersen otur koltuğuna ulusal kanal halk tv başta olmak üzere cnn-bugün-kanaltürk-samanyolu vede birçok yerel ve bölgesel kanalın tayyipten öcü gibi korktuklarını göreceksin...adamlar korktukları için hergün tayyibe küfür edip kalayı basıyorlar....bu çok korkan köşe yazarları tv yorumcuları hiç utanmadan hiç sıkılmadan bu ülkede ifade ve fikir özgürlüğünün olmadığını baskı görüp ülkenin bir diktatör tarafından yönetildiğini yazıp söylemektedirler...bunları söyleyen aylık asgari 100.000 tl maaş alan zaatı muhteremleri anlıyorumda bunları tv'de dinleyip gazetedeki köşesini okuyup burada onların ekmeyine yağ sürenleri bir türlü anlayabilmiş deyilim.....siyasetin medyanın cemaatin tüsiatın biraraya gelip baskı altına aldığı bu hükümet gidip olurda chp hükümet olursa bugün kolkola girip desteğini aldığı bu kesimlere nasıl kapıyı gösterip ülke idare edicek bunu merak ediyorum....
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hüseyin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kast ettiğin normal vatandaşlarsa gel edirneye sokaklarda kahvehanelerde otobüste takside konuşulanları bir gör bir duy...ak partinin altından girip üstünden çıkıyorlar,analar avratlar havalarda uçuşuyor,bunları hep o diktatörden korktukları için yapıyorlar....kast ettiğin siyasilerse gazetecilerse medyaysa onlarında chp ve diğer partili seçmenden farkları yok...diğer muhalif gazeteleri boş ver hergün SÖZCÜ gazetesinin yanlızca baş sayfasına bak basının tayyipten nekadar korktuğunu görürsün....yok yazılı basın beni kesmez dersen otur koltuğuna ulusal kanal halk tv başta olmak üzere cnn-bugün-kanaltürk-samanyolu vede birçok yerel ve bölgesel kanalın tayyipten öcü gibi korktuklarını göreceksin...adamlar korktukları için hergün tayyibe küfür edip kalayı basıyorlar....bu çok korkan köşe yazarları tv yorumcuları hiç utanmadan hiç sıkılmadan bu ülkede ifade ve fikir özgürlüğünün olmadığını baskı görüp ülkenin bir diktatör tarafından yönetildiğini yazıp söylemektedirler...bunları söyleyen aylık asgari 100.000 tl maaş alan zaatı muhteremleri anlıyorumda bunları tv'de dinleyip gazetedeki köşesini okuyup burada onların ekmeyine yağ sürenleri bir türlü anlayabilmiş deyilim.....siyasetin medyanın cemaatin tüsiatın biraraya gelip baskı altına aldığı bu hükümet gidip olurda chp hükümet olursa bugün kolkola girip desteğini aldığı bu kesimlere nasıl kapıyı gösterip ülke idare edicek bunu merak ediyorum....

yok aslında birbirlerinden farkları.ama sen bunu söyleyemiyorsun.bu millet chp yi de gördü mhp yide. hele hele eceviti. hangi hükümetler döneminda başbakanlar, bakanlar, belediye başkanları, yargılanmadı.örneğin bülent eceviti bu ülkede bazıları bilerek veya bilmeyerek rahmetle yadediyor. aslında ülke tarihinde en büyük hırsızlık bülent ecevit ve ahmet necdet sezer döneminde yapılmıştır. hatırlayın, bu ülkenin borcu bir gecede üç katına çıkmıştı. ama bu iki laik devlet düşmanı istifa bile etmemişti.bu ikisinin bu ül***e verdiği zarar günümüzde yapılan hırsızlıktan daha mı az. bazıları hırsızlık deyince haksız olarak elde edilen kazanç zanneder. bazı safdiller akp nin bakanları ve oğulları şu kadar parayı çaldı diyerek ortalığı velveleye veriyor. ayakkabı kutularındaki paralar nasıl kazanılıyor.genelde devletten ihale alan ve devletle işi olan şahıslardan. ecevit dönemindeki hırsızlık senin benim cebimden çalınan paralar. bu inceliği gözden kaçırmayalım.ama benim hırsızım saha iyi diyorsan o başka.ona birşey diyemem.hırsızın hırlısı da dincisi de, laiki de demokratı da aynıdır.hırsız hırsızdır.

bu arada beni akp li zannetmeyin. beni zalimi sevmeyen ve zulmü de alkışlamayan biri olarak kabul edin.

selam ve saygılar....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar ben herhangi bir partinin iii olduğunu söylemiyorum ve düşünmüyorum, hepsi'de birbirinin aynı. ama ali bey parti lideri dediğin nasıl olmalı diye sorarsanız, hemen size cevabını yazıyım. milletini ulusunu düşünen ulusu ve milleti için güzel şeyler yapmaya yeminli olup, insanlar ile insanlık için en güzel şeyleri yapacak olan şahıs, hangi partiden olursa olsun. din dil ırk ayırımı yapmayacak siyaset yaparken dinden asla asla konuşmayacak sadece doğruları yapacak, parti söz konusu değil. he gelin gelelim AKP'ye gelmiş geçmiş en zalim parti ve yöneticileri hep bir arada, zalim olanı hiç kimse sevmez. allah aşkına neyimize karışmadılar, yaşam gittikçe güçleşiyor, insanlara çok şiddetli baskı uygulanıyor, demokrasinin D harfi bile yok. onlar ne yapsa yeridir, ve mübah . ama sen ağzını açarsan potansiyel suçlusun. arkadaşlar ben özgür olmak istiyorum, nete geçerken özgür olmak istiyorum, herhangi bir yere giderken özgür olmak istiyorum, bir şey istemeye geldiğim zaman korkmadan çekinmeden söylemek istiyorum, ben din dil ırk konusunu konuşmak bile istemiyorum, çünkü yüz kızartıcı bir suç. insanlara şiddet uygulayan hiç bir yasayıda istemiyorum ben sadece özgürüm demek istiyorum. ama maalesef bu aralar kendimi hiç bir şekilde özgür görmüyorum ve hissetmiyorum. hepinizide çok seviyorum. saygılarımla aliharbiye.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar ben herhangi bir partinin iii olduğunu söylemiyorum ve düşünmüyorum, hepsi'de birbirinin aynı. ama ali bey parti lideri dediğin nasıl olmalı diye sorarsanız, hemen size cevabını yazıyım. milletini ulusunu düşünen ulusu ve milleti için güzel şeyler yapmaya yeminli olup, insanlar ile insanlık için en güzel şeyleri yapacak olan şahıs, hangi partiden olursa olsun. din dil ırk ayırımı yapmayacak siyaset yaparken dinden asla asla konuşmayacak sadece doğruları yapacak, parti söz konusu değil. he gelin gelelim AKP'ye gelmiş geçmiş en zalim parti ve yöneticileri hep bir arada, zalim olanı hiç kimse sevmez. allah aşkına neyimize karışmadılar, yaşam gittikçe güçleşiyor, insanlara çok şiddetli baskı uygulanıyor, demokrasinin D harfi bile yok. onlar ne yapsa yeridir, ve mübah . ama sen ağzını açarsan potansiyel suçlusun. arkadaşlar ben özgür olmak istiyorum, nete geçerken özgür olmak istiyorum, herhangi bir yere giderken özgür olmak istiyorum, bir şey istemeye geldiğim zaman korkmadan çekinmeden söylemek istiyorum, ben din dil ırk konusunu konuşmak bile istemiyorum, çünkü yüz kızartıcı bir suç. insanlara şiddet uygulayan hiç bir yasayıda istemiyorum ben sadece özgürüm demek istiyorum. ama maalesef bu aralar kendimi hiç bir şekilde özgür görmüyorum ve hissetmiyorum. hepinizide çok seviyorum. saygılarımla aliharbiye.
    bu güne kadar ulu önder atatürk hariç böyle bir lider geldi mi hiç ülkemize yada geldi de ben mi hatırlamıyorum.bana kalırsa siz biraz hayal dünyasına dalmışsınız.bizim canım ülkemizde bu koltuk kavgası bu gürültü neden koparılıyor zannediyorsunuz,o koltuğa nasıl otururum da bu pastadan daha çok pay kaparım düşüncesiyle.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben şunu merak ediyorum bu ül***i bunlardan önce kimler yönetti arkadaşlar bir çok arkadaşımız önceden varlık içinde şimdi yokluk içinde yaşıyoruz sanki

ben servise gittigim evlerde müşteri şunu diyor inşallah ukranya gibi oluruz millet sokallara dökülür diyor diyorum nerden emeklisiniz almanya diyor ülke karışsın ben almanyaya giderim diyor benim şuan yaşadıgım küçücük ilçede meclis üyeleri kaç trilyon aldıgı belli değil.

onun için herkez kimin ne oldugunu biliyor 1 sene sonra genel seçim var orda belli olur halkın kimi istedigi belli olacak.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bundan önce hortumlar varken hizmet yoktu şimdi yapılan hizmet var ve işte halkta madem bana hizmet geliyor eskiye kıyasla bu durum iyidir diyor yanlışmıyız tabiki hayır ve bu durumda tekrardan iktidar partisi oylarını dahada artırıcaktır.
    İnanmayanlar seçim sonrası buraya yazarlar.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri