Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 15/24 İlkİlk ... 56789101112131415161718192021222324 SonSon
233 sonuçtan 141 ile 150 arası

Konu: Kurtlar Vadisi Pusu

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    vadide kim varsa öldü hayret ya
    Güzel bir temizlik yaptılar. Bu vadinin teknolojiklik hali pek beğenilmemişti zaten. Bakalım diziye kimler gelecek. Timur ölmeseydi keşke o on numara yakışıyordu diziye en çok ona üzüldüm.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Timurla Zülfikara üzüldüm. Gölgeyle komutani begendim. Bu Defne Samyelide hic yaslanmiyo sanki masallah. Herkes öldügüne göre agir bi isim katilmasi lazim iyilerin tarafina. Sizce Abdül dönermi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu nasıl bölüm ya bir bitmedi gitti şu tapınakcılar kaç yıldır dizideki tum önde olan oyuncular gümledi yerine gelen yok polatın yanında olabilecek sağlam adamlar lazım vadi bu sene toparlamazsa final yapar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Zaten bitecek diye dedikodular var.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dizi öyle bir hale geldiki resmen ortada bir hikaye ve cıkacak sonuc oluşmamaya başladı .defne samyeli falan bana göre yanlış tercih birde sürekli polat ile defnenin karşılaşması sürekli iki kişinin gözünde gösteriliyor kurtlar vadisi ilk özüne dönmezse yakında reytinglerde düşüp arada kaynar gider polattan sonra dizide sağlam adam kalmadı herkes finish
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Dizi öyle bir hale geldiki resmen ortada bir hikaye ve cıkacak sonuc oluşmamaya başladı .defne samyeli falan bana göre yanlış tercih birde sürekli polat ile defnenin karşılaşması sürekli iki kişinin gözünde gösteriliyor kurtlar vadisi ilk özüne dönmezse yakında reytinglerde düşüp arada kaynar gider polattan sonra dizide sağlam adam kalmadı herkes finish
    Dün özeti izlerken düsündüm, Pana film acaba ölen karekterlerle yeni bi dizimi cekecek. Bide tutarsa belki vadi biter.

Eskiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi pek tutmadi gibi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kokane Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Dün özeti izlerken düsündüm, Pana film acaba ölen karekterlerle yeni bi dizimi cekecek. Bide tutarsa belki vadi biter.

Eskiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi pek tutmadi gibi.
    dizi fena tuttu ama vadide sona gelindi dizi sarmıyor surekli flashback sahneler diziye acil kan lazım iskender gibi muro gibi ersoy gibi ve polatın yanında olacak sağlam adamlar lazım kenan imirzalioglu boşta onu alsınlar bence tam yakısır polatın yanına reytingler tavan yapar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Abdülhey Eskiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde psikopat rolünde oynuyor. Yani diziye dönmez artik.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Kurtlar Vadisi Pusu 267. Bölüm Fragmanı

[YOUTUBE]gDo4bbHSVDM[/YOUTUBE]

Kurtlar Vadisi Pusu 267. Bölüm Fragmanı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dizi bu sezon tüm diğer sezonları mumla aratıyor diziden cok cıkan karakter oldu

Sayfa 15/24 İlkİlk ... 56789101112131415161718192021222324 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri