şu majeste oynayan kişi tamamen yanlış seçim malesef bana göre
şu majeste oynayan kişi tamamen yanlış seçim malesef bana göre
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
Kurtlar Vadisi Pusu 250. Bölüm Fragmanı
[YOUTUBE]M6MSphYtQWk[/YOUTUBE]
dizi sizce kaç sezon daha devam eder
Pana film faceden acıklama yaptı dizi devam ediyor diye. Bu akşamki bölümü daha izlemedim youtubeden izleyelim bakalım neler olmuş
KURTLAR VADİSİ PUSU İLE İLGİLİ AÇIKLAMA
Bugün internet sitelerinde ‘Kurtlar Vadisi Bitiyor’ başlığıyla yayınlanan ve “12 yıldır devam eden dizinin sevilen karakteri Polat Alemdar yoruldu. Sezon sonu ise final yaparak ekranlara veda edecek.” şeklindeki ifadelerin yer aldığı haber tamamen gerçek dışıdır.
Pana Film'in yapımcılığını yaptığı ve bu akşam 250. Bölümüyle Kanal D’de ekrana gelecek olan Kurtlar Vadisi Pusu’nun bitmesi veya final yapması söz konusu değildir…
Kamuoyuna duyurulur…
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
dizi seneyede devam edecektir.
Orta doğuda bunlar olurken bu dizinin şu anda bitmesi cok zor.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
Iskender, Ersoy Ulubey'de süper karekterlerdi. Ondan sonra civitmaya basladilar. Memati ölmicekti.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri