Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 16/24 İlkİlk ... 6789101112131415161718192021222324 SonSon
233 sonuçtan 151 ile 160 arası

Konu: Kurtlar Vadisi Pusu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bence aksine bu sezonu gecen sezondan biraz daha heycanli buldum. Keske Gölgenin komutanini okadar cabuk öldürmeseydiler.. Ilk basta korkmustum Defne Samyeli Ploat'in yeni sevgilisi olacak diye. Insallah böyle sacma sapan ask konularina girmezler birdaha.

Martini cözemedim. Daha dogrusu o sahneyi iyi dinliyemedim. Martin ölmemismi yoksa baska karakterimi canlandiriyor?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kokane Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bence aksine bu sezonu gecen sezondan biraz daha heycanli buldum. Keske Gölgenin komutanini okadar cabuk öldürmeseydiler.. Ilk basta korkmustum Defne Samyeli Ploat'in yeni sevgilisi olacak diye. Insallah böyle sacma sapan ask konularina girmezler birdaha.

Martini cözemedim. Daha dogrusu o sahneyi iyi dinliyemedim. Martin ölmemismi yoksa baska karakterimi canlandiriyor?
    Martinin normalde polat golf sopasıyla döverek öldürdü diye hatırlıyorum intikam için ikiz kardeşimi oldu nedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Kurtlar Vadisi Pusu 268. Bölüm Fragmanı

Kurtlar Vadisi Pusu 268. Bölüm Fragmanı
    [YOUTUBE]1A_rmXV67QQ[/YOUTUBE]

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 TC CUMHURIYETI

türkiye cumhuriyeti'nde yaşayan %50'nin çoğunlukla ataları olduğuna inandığı imparatorluk. fakat sevgili %50,

-anadolu’da öldürülen türk sayısı, sadece yavuz sultan selim zamanında 50.000 kadardır.
    -bütün kadın sultanlar, bütün padişah anaları, hep yabancı ırklardan gelmekteydi
    -osmanlıda hiç bir zaman resmi dil türkçe olmamıştır. osmanlıca arapça ve farsça karışımı bir dil kullanmıştır. türkçe konuşanlar sadece kırsaldaki halk olup, türk sözcüğü sadece anadolu köylüleri için kullanılırdı
    -istanbul alındıktan sonra, osmanlı yönetiminde, devletin en yüksek yürütme organları türk’e kapalı tutulmuş, devlet adamlarının yetiştirildiği enderun okullarına türkler alınmamışlardır.

diye devam eder.

kısacası madem ırkçılık yapıyorsun türk müsün, osmanlı mı ona karar ver.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu Capos81 tarafından (20-10-2015 Saat 01:59 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

polat konseyi kuruyor herhalde

Kullanıcı Bilgi Menüsü

oyle gorunuyor bu kes acima yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Capos81 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    oyle gorunuyor bu kes acima yok
    bıktık tapınakcılardan kursun yanınada saglam kara gibi memati gibi adam lazım karayı neden cıkardılar anlamadım kara olsaydı sorunsuz dizi devam ederdi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bıktık tapınakcılardan kursun yanınada saglam kara gibi memati gibi adam lazım karayı neden cıkardılar anlamadım kara olsaydı sorunsuz dizi devam ederdi
    ORDA HAKLISIN ACABA SIMDI NEYLER OLACAK COK MERAK EDIYORUM

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Capos81 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ORDA HAKLISIN ACABA SIMDI NEYLER OLACAK COK MERAK EDIYORUM
    Perşembeyi bekleyecez inş guzel bölüm olur sarmıyor dizi valla 13 sene sonra bırakma noktasına geldim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Son bölüm cok cok kötüydü. Insallah gelecek bölüm sadece o konusmadan ibaret degildir.

Sayfa 16/24 İlkİlk ... 6789101112131415161718192021222324 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri