Ergenekon davaları ile birlikte dizi raydan çıkmıştı, eski popüleritesi kalmadı akp türkiyeyi yönettiği müddetce bu dizi bitmez yıkayacak daha çok malzeme var ne de olsa.
Next Ye-2600 Diseqc motor 120cm sab anten inverto black ultra lnb Mutant 51 4k
KANAL D iken bakalım nasıl yol izleyecekler. Ben en cok iskenderli zamanları özlüyorum paşaların teker teker intihar etmesi aynı dizideki gibi oldu turgut özalın ölümü falan hepsini göstermişlerdi şimdi polatı izlerken kasıldıgını görmemek mümkün değil abdulhey öldü sanırım tabi cahitteki gibi back düşünce olayı yapmadılarsa
Ben biseymi kacirdim yoksa o bomba nasil giryor KGT'nin ofisine?
Akifte bırakıyor. Polat'ın yeri hazır geri dönmek için.
Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı olmasının ardından Cumhurbaşkanı Danışmanı olan Yiğit Bulut, yeni sezonda Kanal D'ye transfer olan Kurtlar Vadisi'nin konsept danışmanlığına getirildi.
Yiğit Bulut'un kardeşi Barış Bulut da Kurtlar Vadisi dizisini yapan Pana Film'in CEO'su olurken, Yiğit Bulut dizide konsept danışmanlığı yapıyor. Odatv'nin edindiği bilgiye göre; her Perşembe Pana Film'e gelen Bulut, senaryo ekibiyle toplantı yapıyor. Dizide verilecek mesajları, dizinin çizgisini senaristlere anlatıyor. Senaryo, Bulut'un önerileriyle şekilleniyor.
Kurtlar Vadisi bu sezon ATV'den Doğan Grubu'nun Kanal D'sine transfer olurken, dizide son günlerde verilen siyasi mesajlar dikkat çekiyor.
Dizinin yayınlanan son bölümlerinde Cemaat'in toplantısına baskın düzenlenirken, baskın yapan Abdülhey'in Cemaat mensuplarına "Evet, uyuyacaksınız. Ama bir daha uyanmayacaksınız. Bundan sonra devletin içerisinde cirit atmak yok. Tünel kazıp o tünelden başkalarının geçmesine izin vermek yok. Yaptıklarınızın hesabını bir bir ödeyeceksiniz" demesi dikkat çekiyordu.
Yiğit Bulut'un dizide senaryo ekibini yönetmesi Hükümet'in diziye müdahalesi olarak yorumlandı. Yiğit Bulut daha önce Doğan Grubu'nda çalışırken, yollarını ayırmıştı.
Kurtlar Vadisi Pusu 230. Bölüm yeni fragmanı
[YOUTUBE]XRDhfmqnG7A[/YOUTUBE]
Konu Kokane tarafından (12-09-2014 Saat 13:59 ) değiştirilmiştir.
Anlaşılan dizi bu sezon hareketli geçecek. Diğer kanallarda bütçe nedeni ile aksiyon sahneleri çok kısıtlanmıştı. Frangmana bakılırsa eskiye biraz olsun dönüş var.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri