Evet, bölümün yarisi müzikaldi. Sanki eski arabesk sanatcilarin filmini izler gibi oldum. Cok gereksiz sahneler.
Evet, bölümün yarisi müzikaldi. Sanki eski arabesk sanatcilarin filmini izler gibi oldum. Cok gereksiz sahneler.
[YOUTUBE]e3tiSqY1T20[/YOUTUBE]
Bazı gerçeklere ayna tutuyorlar ama dizide daha az kadrolalaşma başladı.
eskiden 4 kişiyle film bitirirlerdi şimdiki bu versiyonun bir üstü sanki
Fragman yine cok güzel. Umarim bu sefer bölüm gercekten iyi olur. Bi ara düzeltmislerdi. 1-2 bölümdür kötüydü, hele bu son bölüm cok berbatti..
Vadinin artık terör olayına el atması lazım kurtlar vadisi terör e dönmesi gerek yoksa reytingleri berbat oldu dizinin
[YOUTUBE]dU-b0STkuME[/YOUTUBE]
Fragman yine güzel. Bide bu gereksiz Kuzuzade sahneleri olmasa. Bi babalari bide Hakki kalsa dizide. Nette dedikodular var, sözde Polat ölecek Yusuf alacakmis yerini. Dizinin sonunu hazirlarlar.
15 reytingden 6 ya indi zaten bu haliyle bile çok kötü polat zaten giderse veya ölürse reyting meytingte kalmaz hiç bir heyecanı kalmadı dizinin malesef ben 1 gunde 3-4 bölüm tekrarınıı arka arkaya izledigimi biliyorum ama yeni bölümüne bakamıyorum bile kenan imirzalioglu falan boşta onu alsalar yareyting 15 e cıkar yine
[YOUTUBE]Xfz4_bmfVX0[/YOUTUBE]
Bu bölüm fena değildi polat hatırlamıyor hafızası gittiali candan sanıyor kendisini
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri